Лайм

44-річна Кортні Кардаш'ян оригінально оголосила про вагітність: вона чекає на четверту дитину

Знаменитість вагітна від рок-музиканта Тревіса Баркера

Старша сестра Кім Кардаш'ян Кортні оголосила про четверту вагітність. 44-річна зірка реаліті-шоу розгорнула плакат з написом "Тревіс, я вагітна" на концерті гурту Blink-182, барабанщиком якого є її чоловік Тревіс Баркер.

Фото: instagram.com/kourtneykardash/

Щасливу подію у житті подружжя публіка на стадіоні зустріла оваціями, а сам Баркер спустився зі сцени, обійняв та поцілував кохану.

Пізніше Кортні Кардашьян опублікувала в Instagram фотографії з животиком, і користувачі мережі зазначили, що вона може перебувати на 5 місяці вагітності. Таким чином багатьом видався недоречним спосіб, який жінка обрала для оголошення про свій стан.

Фото: instagram.com/kourtneykardash/

"Він чесно не знав, що її живіт виглядає приблизно на 5 місяців вагітності?" - пишуть у коментарях.

Фото: instagram.com/kourtneykardash/

Читайте також: Макс Чмерковський та його дружина Пета Маргатройд вдруге стали батьками: перше фото з малюком.

Проте фанати Blink-182 одразу ж упізнали відсилку, яку Кортні зробила своїм вчинком. Плакат із аналогічним написом з'являється у кліпі 2000 року "All The Small Things", де його, за сюжетом, тримає фанатка музиканта.

"Люди не розуміють, що це було оголошення про вагітність для всього світу, а не для нього", – зазначили користувачі мережі. - "Це було не для Тревіса, це було для того, щоби сказати фанатам. А піднятий банер є відсилкою на один із їхніх музичних кліпів, де дівчина тримає табличку з написом "Трэвіс, я вагітна"".

Фото: Blink-182 - All The Small Things

Шанувальники знаменитостей привітали їх із прийдешнім поповненням у сім'ї. Також люди зазначили, що Кортні Кардаш'ян вирішила знову стати мамою після 40 років. "Їй 44. Отже, всім жінкам потрібно заспокоїтися і не так поспішати у свої 20 років", - пишуть вони.

Фото: instagram.com/kourtneykardash/

Кортні Кардаш'ян і Тревіс Баркер стали парою у 2021 році, а у травні 2022 року одружилися на розкішній церемонії в Італії. Обидва вони вже є батьками: зірка реаліті-шоу має трьох дітей від Скотта Дисіка, а барабанщика - сина і дочку від "Міс США-1995" року Шанни Моклер.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де дивитися другий півфінал "Євробачення-2024": які країни виступатимуть

Коли розпочинається другий півфінал "Євробачення-2024" і де дивитись трансляцію шоу онлайн в Україні

Другий півфінал "Євробачення 2024" у Мальме: онлайн-трансляція масштабного шоу

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступає та як голосувати за виконавців

Моя безмежна любов: піарниця Сергія Танчинця підтвердила стосунки з музикантом

Сергій Танчинець зустрічається зі своєю піарницею Юліаною Корецькою - дівчина підтвердила стосунки з відомим виконавцем - фото