Лайм

Не бачили 8 місяців: Марічка Падалко показала зворушливу зустріч доньок з батьком-військовим

Вперше за довгий час дівчатка побачили тата

Чоловік Марічки Падалко Єгор Соболєв захищає Україну на фронті з перших днів повномасштабної війни, і лише зрідка приїжджає додому. Нещодавно воїна на кілька днів відпустили до Києва, де він вперше за вісім місяців побачив своїх дітей.

Телеведуча показала відео зустрічі дочок із татом-військовим, яке нікого не залишить байдужим. 15-річна Марія та 13-річна Катерина приїхали додому з Праги, де жили останні місяці, а на вокзалі на них чекав приємний сюрприз.

Фото: instagram.com/marichkapadalko

"Дівчата 8 місяців не бачили батька. Вони знали, що на вокзалі в Києві ми їх зустрінемо з Міхою, але навіть не здогадувалися, що Єгора вчора викликали до Києва буквально на два дні забирати дрони. Дива трапляються. Тому День Батька в нас сьогодні", – написала Падалко.

Читайте також: Чоловік Марічки Падалко після бойового завдання в Ірпені розірвав стосунки з батьками в Росії.

Відео зворушило українців до сліз: "Плачу і радію. Щоб усі діти дочекалися батьків!", "Боже, як таке взагалі можливо, щоб ми і наші діти таке життя проживали?! Щастя вашій сім'ї. Пачу від щастя, нехай мами і тата будуть поряд з дітьми", "Боже, які ці зустрічі щасливі. Щоразу мрію, щоб усі повернулися живими та здоровими", - пишуть підписники під дописом.


Раніше Марічка Падалко розповідала, що її чоловік воює на Запорізькому напрямку. А вона з недавнього часу живе у Києві удвох із сином Михайлом. За словами телеведучої, найцінніше, що вона зараз має - це вечірній сімейний дзвінок. І величезне щастя, коли на ньому може бути вся родина, усі п'ятеро.

Фото: instagram.com/yehorsoboliev

Раніше Марічка Падалко розповіла про життя своєї родини через рік війни.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитра Монатіка у Києві зупинили представники ТЦК та перевірили документи - співак прокоментував ситуацію - відео

Рожевий ліс, "скелети" та динамічні танці: яким був виступ Сан-Марино на "Євробаченні-2024"

Представниця Сан-Марино на Євробаченні 2024 Megara вразила епатажним образом та сміливим номером - відео виступу

Чим дивували учасники у другому півфіналі "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

Стали відомі імена другої десятки фіналістів Євробачення 2024 - хто потрапив у фінал та якими були кращі виступи шоу 9 травня