Лайм

Непростий період: Камалія прокоментувала стосунки з Захуром після оголошення про розлучення

Не виключено, що пара змінила своє рішення

У квітні 2023 року Камалія заявила, що розлучається зі своїм чоловіком Мохаммадом Захуром після 20 років шлюбу. За словами співачки, вони припинили бути партнерами у шлюбі, але залишилися у добрих стосунках заради виховання доньок – Арабелли та Мірабели.

Після оголошення про розлучення Камалія не давала додаткових коментарів, але публікувала в соцмережах спільні фото з пакистанським бізнесменом. Пара разом засвітилася на червоній доріжці Канського кінофестивалю, а також відсвяткувала у Каннах 46-й день народження співачки.

Фото: instagram.com/kamaliyaofficial/

У коментарі ТСН Камалія ухильно відповіла на запитання про стосунки із Захуром. Не виключено, що подружжя передумало розлучатися, хоча все ще не подолало кризу.

Читайте також: Камалія розповіла, де житимуть та навчатимуться її діти після розлучення із Захуром.

"У нас зараз непростий період. Я намагалася все сказати в тому дописі, але ми закрили це питання між собою. Коли настане час і ми все вирішимо, ми розповімо. Зараз ми підтримуємо одне одного, у нас спільні діти, у нас дуже багато спільних проектів. І, звичайно, 20 років не проходять просто так, - сказала Камалія. - Я скажу, що зараз коментувати цю тему дуже боляче для мене".

Фото: instagram.com/kamaliyaofficial/

Камалія та Захур одружилися в 2003 році. Пакистанський мільярдер на 22 роки старший за свою дружину. У 2013 році, після численних спроб, у них народилися дві дочки, яким дали казкові імена Арабелла та Мірабела.

Після початку повномасштабної війни родина перебралася з Києва до Лондона, де мешкала у будинку старшої дочки Захура від першого шлюбу з росіянкою. На ґрунті війни Камалія конфліктувала з жінкою, яка є її ровесницею. Співачка не приховувала, що чоловік не хотів займати її бік під час сварок, що загострило їхні стосунки.

Раніше Камалія розповіла про хронічне захворювання, яке впливає на її зовнішній вигляд.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків