Лайм

Помилки потрібно виправляти: Олексій Суровцев зробив пропозицію колишній дружині

Пара знайома 15 років, 12 з яких – офіційний шлюб

Український актор Олексій Суровцев, який під час війни став рятувальником покинутих тварин, відкрив в Ірпені ветеринарну клініку та оновлений притулок "Бородата котомамуля". На відкритті закладу артист покликав заміж свою колишню дружину Ксенію, з якою розлучився два роки тому.

Зірка серіалу "Слід" та учасник "Танців з зірками" взяв мікрофон і сказав, що потрібно виправляти помилки минулого. Потім Олексій у присутності гостей став на одне коліно, дістав з кишені коробочку з обручкою і сказав: "Виходь за мене вдруге". Після чого Суровцев опублікував допис в Instagram, в якому розповів, що кохана сказала "так".

Фото: instagram.com/surovtsev.alexei

"Мало хто знає, що ми з Ксенією два роки як розлучені. Сьогодні я вирішив, що свої помилки потрібно виправляти. Люблю тебе, Ксенія Суровцева", - написав актор під знімком обручки з діамантом.

Свідками романтичної події були акторка Ольга Сумська, актор Тарас Цимбалюк та фіналіст "Холостячки-2" Дмитро Шевченко, який разом із Суровцевим їздив до Херсонської області рятувати тварин із підтоплених населених пунктів. Постраждалих хвостиків розмістили у "Бородатій котомамулі".

Фото: instagram.com/surovtseva.ksss

У клініці надається повний спектр послуг, включаючи профілактичні огляди, щеплення, лікування та деякі хірургічні операції. Ветеринарна клініка працює разом із оновленим притулком для тварин, який Олексій створив у 2022 році.

Суровцев з перших днів війни виїжджав на пошуки покинутих котиків та собачок і діставав їх із зруйнованих будинків. Спочатку актор рятував тварин в Ірпені, а потім почав їздити до Бучі та Гостомелю. Коли кількість врятованих пушистиків перевищила 200 тисяч, Олексій відкрив притулок, а згодом і ветклініку.

Читайте також: Відчував себе Ейс Вентурою: актор Олексій Суровцев розповів, як під обстрілами рятував тварин з Ірпеня.

Фото: instagram.com/surovtsev.alexei

Ксенія Суровцева - багаторазова чемпіонка України з еротичного танцю та психолог. Вона друга дружина актора, з яким вони прожили у шлюбі 12 років. Після розлучення у Суровцева був роман із бодібілдеркою Анною Скворцовою, з якою він розійшовся у грудні 2021 року.

З Ксенією актор відновив стосунки під час повномасштабної війни. Олексій розповідав, що кохана дуже його підтримує та допомагає у порятунку тварин.

Фото: instagram.com/surovtsev.alexei

Раніше учасник гурту Kalush Orchestra зробив пропозицію коханій на сцені.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

У день фіналу "Євробачення-2024" шанси України на перемогу впали: новий прогноз букмекерів

За кілька годин до старту фіналу "Євробачення 2024" букмекери оновили свої прогнози на переможця - яке місце віддають Україні

У Мальме проходить фінал "Євробачення 2024", де Україна змагається за перемогу: онлайн-трансляція шоу

Де дивитись трансляцію фіналу "Євробачення-2024" онлайн, в якому виступатимуть alyona alyona і Jerry Heil з України

Нідерланди дискваліфікували з "Євробачення-2024" за кілька годин до фіналу: що відомо

Представника Нідерландів Йоста Кляйна дискваліфікували з "Євробачення-2024" за кілька годин до фіналу