Лайм

Анна Богдан показала фото у весільній сукні, в якій вийшла заміж за Андрія Богдана

Дівчина відреагувала на прохання користувачів мережі

Анна Богдан - колишня дружина екс-глави Офісу президента Андрія Богдана. І хоч про стосунки з політиком вона говорить вкрай рідко та мало, цього разу дівчина зробила виняток.

У Instagram учасниця "Холостяка-11" опублікувала кадр, на якому показала, як виглядала у день весілля з Андрієм Богданом. Зробити це вона вирішила після прохання з боку підписників. "Покажіть, як ви виглядали на своєму весіллі. Дуже цікаво побачити вас у сукні", - написав хтось із користувачів мережі. "Схожі питання часто залітали протягом 2 років. Фото з весілля ніколи не публікувала. Сьогодні чомусь вирішила поділитися із вами", - відповіла Богдан.

Фото: instagram.com/hannastorozhuk

На оприлюдненому кадрі Богдан постала у білосніжний пишні сукні, яка мала ефектний виріз у зоні декольте. Святковий образ вона доповнила об'ємною зачіскою, ніжним макіяжем та масивними сережками.

Дівчина позувала босоніж. Окрім того, видно, що весільний кадр був зроблений на якомусь із пляжів у теплих країнах. Анна стояла у весільній сукні на білосніжному піску, а навколо неї були красиві пейзажі. Можна припустити, що колишні закохані зіграли весілля у якійсь із популярних туристичних країн.

Читайте на тему: Переможниця "Холостяка" показала фото до схуднення на 16 кг - так вона виглядала після розлучення з Богданом.

Про шлюб Анни з Андрієм Богданом практично нічого невідомо. У біографії чиновника йдеться лише про одне розлучення - з жінкою на ім’я Ольга, тоді як про там Анну немає жодного слова. До того ж, в мережі також не знайти спільної фотографії колишнього подружжя.

Через відсутність інформації користувачі мережі навіть припускали, що учасниця "Холостяка" була не дружиною політика, а його коханкою. Дехто вважав, що Анна розбила сім'ю, а також знайшлися й ті, хто звинувачував дівчину у брехні.

Фото: instagram.com/hannastorozhuk

В одному з пост-шоу Анна розставила всі крапки над "і", заявивши, що в Вікіпедії вказана неправильна інформація, і на місці Ольги повинна бути вона. За її словами, вони розлучилися у 2019 році.

Після розставання з екс-чиновником Богдан тривалий час була самотня. Поки її сестра не наполягала на тому, аби вона взяла участь у романтичному реаліті "Холостяк". Анна вирішила прислухатися до поради рідної людини, і саме так і опинилася на популярному шоу.

Анна Богдан та Михайло ЗаливакоФото: instagram.com/hannastorozhuk

Дівчина перемогла в 11 сезоні програми, де головним героєм був Михайло Заливако. Проте вже незабаром пара оголосила про розрив стосунків. Разом вони були близько року.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У Мальме проходить "Євро­­бачення-2024" - онлайн-трансляція першого півфіналу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

alyona alyona і Jerry Heil виступили на "Євробаченні-2024" з потужним номером: відео

Як alyona alyona та Jerry Heil виступили у першому півфіналі "Євробачення-2024" - відео України

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування