Лайм

На шоу "Голос країни" назвали ім'я третього тренера 13 сезону: це відомий продюсер

Інтрига розкрита

Творці шоу "Голос країни" розкрили особу третього тренера 13 сезону. Так, в образі Килиммена, учасника гурту Kalush Orchestra, який приніс Україні перемогу на "Євробаченні-2022", ховався продюсер Іван Клименко.

Інтрига була розкрита у студії "Сніданку з 1+1" 22 червня. Під час ефіру загадковий наставник відкрив своє обличчя та розповів, яких вокалістів шукатиме у свою команду.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

"Я вдячний за можливість сісти у тренерське крісло, бо я давно слідкую за "Голосом країни". Відчуваю відповідальність, адже я завжди був ніби футбольним тренером, який знаходиться за лаштунками. Мені дуже цікаво дати поштовх новій українській музиці на "Голосі країни" – сказав Іван.

Читайте також: Переможець литовського "Голосу країни" в фіналі розгорнув прапор України: фото.

Іван Клименко – музичний продюсер, співзасновник лейблу ENKO та творець Килиммена. Він продюсував треки Kalush Orchestra, Джамали, Наді Дорофєєвої, alyona alyona, Jerry Heil, KOLA, SKOFKA, KOZAK SIROMAHA.

Фото: instagram.com/vanek.klimenko

На "Голосі країни-13" Клименко шукатиме артистів, які насамперед цінують українське.

"Це для мене важливо, - наголосив продюсер. - В українців є свій етнокод - свої тексти, своя мелодика, харизма. Для мене важливо шукати вокалістів, які мають ці ознаки українця. Вони повинні бути сучасними, мислити прогресивно, адже кожен артист має бути рупором та нести меседжі, які вкладає у свою творчість".

.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Голос країни (@goloskrainy_official)

Компанію Івану Клименку складуть фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна та співак Артем Пивоваров.

Кастинг вокалістів у новий сезон "Голосу країни" завершився 15 червня. Для відбірного туру дозволялися пісні українською та іншими мовами, окрім російської.

Раніше Юрій Горбунов розповів, що зніматимуть 13 сезон шоу у Польщі. "Польща - це головний друг України, який підставив своє плече у скрутну хвилину, тому у творчості ми об'єднаємось", - сказав незмінний ведучий "Голосу країни".

Нагадаємо, що 12-й сезон "Голосу країни" знімали вже після початку повномасштабної війни. Фінал шоу проходив у київському метро, і переможницею його стала Марія Квітка.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Продовжує вести соцмережі російською: де зараз Михайло Заливако з шоу "Холостяк"

Михайло Заливако виїжджав за кордон у період повномасштабної війни, продовжує вести соцмережі російською - що відомо про його життя

Коло довіри крихітне: подруга Кейт Міддлтон розповіла про її стан під час лікування раку

Кейт Міддлтон продовжує проходити курс хіміотерапії на тлі боротьби з раком - подруга принцеси Уельської розповіла про її стан

Співачка KOLA чесно зізналася, чи говорить з чоловіком про поповнення у родині

KOLA розповіла, чи готова до дітей зі своїм чоловіком, який живе в Ізраїлі - зірка озвучила плани на майбутнє