Лайм

Суд дозволив Тимуру та Інні Мірошниченко усиновити дитину: скоро хлопчик буде вдома

Пара поділилася радісною новиною

22 червня Тимур та Інна Мірошниченко отримали позитивне судове рішення щодо усиновлення хлопчика з Житомира. Щасливою новиною телеведучий та його дружина поділилися в Instagram-історіях.

"Дуже емоційний день. Ми отримали судове рішення! Залишився останній крок - 30 днів до набрання рішенням законної сили. Після цього він офіційно стане членом нашої родини. Місяць. Зворотний відлік розпочато", - написала Інна Мірошниченко.

Фото: instagram.com/_inna_mi_/

Через бюрократичні нюанси пара не змогла відразу ж забрати дитину з дитячого будинку, і такі правила засмутили батьків. Тимур Мірошниченко заявив, що після завершення свого процесу усиновлення вони з дружиною працюватимуть над його полегшенням для інших родин.

Читайте на тему: Наважувалися все життя: Тимур Мірошниченко розповів, коли з дружиною вирішили всиновити дитину.

"Вже зараз можу пообіцяти, що навіть коли ми завершимо свій шлях усиновлення, ми не зупинимося, щоб покращити та вдосконалити цю систему. Тому що в центрі має стояти питання інтересів дитини та сама дитина, а не те, як це відбувається зараз, - сказав він. - Сьогодні у Житомирі відбулося судове засідання з нашого питання, ми отримали позитивне судове рішення. Закон не дозволяє просто взяти та забрати дитину одразу. Тридцять днів має пройти, поки набере чинності це рішення, і наш син стане повноцінним членом нашої родини".

Фото: instagram.com/timur.miroshnychenko

Інна і Тимур Мірошниченко є біологічними батьками двох дітей – 5-річної Мії та 3-річного Марка. Ім'я усиновленого хлопчика пара поки що не повідомляє. Відомо, що йому поки немає і двох років: пара шукала дитину, яка б підходила за віком їхнім дітям.

Фото: instagram.com/timur.miroshnychenko

Телеведучий та юристка хотіли всиновити сироту вже давно, але повномасштабна війна підштовхнула їх до важливого рішення. Анкету свого сина Мірошниченки побачили на сайті Мінсоцполітики наприкінці травня. Сирота з Житомира не підійшов потенційним усиновлювачам зі своєї області, тому вийшов на національний рівень. Побачивши хлопчика, Тимур та Інна одразу ж зрозуміли, що це їхня дитина. Тепер вони з нетерпінням чекають на прибуття сина.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали відомі імена нових фіналістів після проведення другого півфіналу Євробачення 2024 - як виглядає таблиця результатів, хто у фіналі

Другий півфінал "Євробачення 2024" у Мальме: онлайн-трансляція масштабного шоу

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступає та як голосувати за виконавців

Що відомо про Таню Муіньо, яка поставила номер для України на "Євробаченні-2024"

Хто така Таню Муіньо - постановниця сценічного виступу alyona alyona та Jerry Heil на "Євробаченні-2024"