Лайм

У Злати Огнєвіч з'явився новий переслідувач: стоїть під будинком і просить про зустріч

Співачку турбує поведінка нав'язливого шанувальника

Злата Огнєвіч, яка раніше змушена була звернутися до правоохоронних органів через агресивного переслідувача, зіштовхнулася з новим нав'язливим фанатом. Про це співачка розповіла в Instagram-історіях.

"З'явився новий (читати: черговий) переслідувач. Який нав'язливо приходить до мого будинку, просить про зустріч, приносить квіти. Це мені повідомила консьєрж у моєму будинку. А ще раніше - я сама з ним зіткнулася біля свого будинку. Зворотний бік професії", – повідомила Огнєвіч.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich/

Читайте також: Злата Огнєвіч показала батьків та вагітну сестру в новому кліпі "Янгол": відео.

За словами артистки, чоловік не такий агресивний, як інші її переслідувачі, і вона сподівається вирішити проблему без втручання поліції.

"Мені все це неприємно, але оскільки він не такий агресивний, як інші, я сподіваюся, що зможу йому пояснити, що так не слід робити", - висловилася вона.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich/

Раніше Злата Огнєвіч розповідала, що її кілька років поспіль переслідував чоловік на ім'я Вадим Лебідь. Він ображав співачку в соцмережах, погрожував вбивством їй та її родині, приїжджав до її будинку. Після заяви артистки поліція затримала переслідувача, але його відпустили, а суд не відбувся. За словами Огнєвіча, чоловік психічно хворий.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування