Лайм

Стало огидно: дівчина з плакатом "Харків без Лободи" прокоментувала скандальні слова співачки

16-річна Дарина Вдовенко розповіла про свій протест

Світлана Лобода потрапила у скандал після того, як під час вуличного виступу у Харкові звинуватила у проплаченості дівчину, яка вийшла з плакатом "Харків без Лободи". Харків'янку звуть Дарина Вдовенко, їй 16 років, і в коментарі "Суспільному" вона розповіла про свою акцію протесту.

Фото: newsroom.kh.ua

За словами дівчини, про виступ Світлани Лободи у Харкові вона дізналася з міських Telegram-каналів і сприйняла його як "відбілювання" репутації співачки. Дарина вирішила нагадати городянам про те, що до лютого 2022 року Лобода жила та виступала в Росії, а з 2014 року ігнорувала тему російської агресії та з'являлася на кремлівських телеканалах. Плакат вона намалювала за кілька хвилин перед виходом із дому.

Читайте також: Я дуже винна: Світлана Лобода розповіла, чому після 2014 року жила та працювала в Росії.

Ще до появи Світлани Лободи деякі фанати артистки агресивно сприйняли її протест. "Була вербальна агресія. Насмішки "За 200 гривень стоїш" тощо. Щоб більше людей бачили, залізла на фонтан. Мене намагалася зняти з фонтану охорона Лободи. Був один випадок, коли мені охоронець сказав: "Злазь звідси, чи я тобі плакат порву", - розповіла Дарина. - Коли ми обидві стояли на фонтані, вона теж до мене підійшла, обійняла".

За словами дівчини, її шокувала заява Світлани Лободи про гроші та завербованість.

"Вона сказала якусь таку річ, щось про зомбованість. Мені гидко стало. І посміялася з цього. Ну хто б міг подумати, що Лобода таке скаже. Люди, які стояли в перших рядах, звичайно ж були за неї. Мене не підтримували", - розповіла вона.

Також Дарина Вдовенко прокоментувала публікацію Світлани Лободи про те, що вона "пишається її поведінкою".

Читайте також: Концерт Світлани Лободи у Києві скасували після скандалу у соцмережах.

"Дівчинка, яка простояла весь час із плакатом "Харків без Лободи" – я пишаюся тобою. Ти маєш право на свою думку, і я поважаю це. Бо теж добре знаю, що таке йти проти течії, - йдеться у Instagram-пості. - На жаль, мою розмову з тобою в черговий раз намагаються зробити маніпуляцією. Мені шкода, якщо хтось бачить у цьому зневагу. Знаю, що не ти. І бажаю тобі ніколи не втрачати сили духу".


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширень LOBODA (@lobodaofficial)

"Не було видно, що вона мною пишається, з розмови про гроші і з фамільярності. Я маю право на свою думку, це правда. Але я не бачила, щоб вона це поважала. Не дуже вірю. Я бачила її вчинки і чула її слова в той момент. Якось так собі віриться. Вчинки протилежні показують", - висловилася 16-річна харків'янка.

У 2023 році Дарина Вдовенко закінчила школу в Харкові, вступає до вишу та мріє про професію дизайнерки. Говорить, що випадок із Лободою підштовхнув її до того, щоб активніше брати участь у акціях.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита