Лайм

Можливий перелом: Камалія потрапила до лікарні після падіння з велосипеда

Зірка травмувалася напередодні важливої події

Співачка Камалія, яка раніше розповідала про своє хронічне захворювання, потрапила до лікарні після падіння з велосипеду. У соцмережах вона поділилася подробицями щодо самопочуття та показала фото, зроблене біля апарату МРТ.

У Instagram знаменитість зізналася, що спершу не хотіла розповідати шанувальникам про аварію, оскільки їй було соромно. Однак жінка все ж вирішила розповісти, який інцидент днями стався у її житті.

Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

"Не хотіла ділитися новинами, соромилася… у свої 46 упала з велосипеда, знімаючи відео на телефон. Думала, просто забилася, але біль нікуди не зник, а лише посилився. Можливий перелом ребра. Приїхала на МРТ та КТ", - йдеться у пості співачки.

Читайте на тему: Поплавились віконні рами: Камалія показала пошкодження квартири її сестри після атаки на Київ.

Наостанок артистка звернулася до фанатів із закликом бути обережними та не відволікатися на знімання відео у підходящі для цього моменти: "Вже у п’ятницю премія YUNA, і для мене було дуже важливо і відповідально підготуватися до виступу. Тепер не знаю, як усе буде… Прошу вас, друзі, будьте обережні, особливо знімаючи відео".

У коментарях під публікацією колеги та шанувальники висловили Камалії слова підтримки та побажали їй якнайшвидшого одужання. Також чимало користувачів зауважили, що таких історій не варто соромитися, адже це життя, і може трапитися різне.

Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

Камалія - українська співачка, заслужена артистка України, переможниця 14-го конкурсу краси "Місис Світу". Разом із чоловіком Захуром виховує двох доньок-двійнят Арабеллу та Мірабеллу. У бізнесмена також є двоє дітей від першого шлюбу з росіянкою - син Арман та донька Тетяна.

Нещодавно подружжя повідомило про розлучення, проте і досі продовжує з’являтися на публіці разом та викладати у мережу спільні фото.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима

На фронті загинув український актор театру та кіно Євген Шумілов, який захищав Україну від початку повномасштабної війни

Українська співачка повідомила про третій викидень і зізналася, чи хоче ще дітей

Співачка Альона Омаргалієва розповіла, що пережила три викидні - виконавиця зізналася, чи не втратила надію народити другу дитину

Шанси України на перемогу в "Євробаченні-2024" знову підвищилися: новий прогноз букмекерів

Прогнози букмекерів щодо переможця Євробачення-2024 - аlyona аlyona і Jerry Heil опинилися на третьому місці з ймовірністю 13% - таблиця