Лайм

Коля Сєрга розкритикував Лободу, Макса Барських і Потапа за нещирість

Музикант висловився про колег з шоу-бізнесу

Український музикант, телеведучий та поет Коля Сєрга, який зараз служить у ЗСУ, звинуватив деяких своїх колег у нещирості. Співак розкритикував Макса Барських, Потапа та Світлану Лободу, яка днями влипла у черговий скандал.

Засновник "Культурного десанту" записав кілька відео, які розмістив в Instagram. У роликах співак вказує на проблеми українського шоу-бізнесу та пісні деяких артистів, записані під час війни.

Фото: instagram.com/thekolya

"Культурний діяч несе відповідальність. І відповідальність прямо пропорційна розміру аудиторії культурного діяча. Проблема нашого шоу-бізнесу в тому, що йому не вистачає правди. Якою б вона не була. Коли Макс Барських співає: "Мамо, не плач, я повернусь" - відчуття, ніби його мати дуже хвилюється, коли Макс на гастролях. Але він обов'язково повернеться. У нього команда професіоналів і вони прораховують логістику", - каже музикант.

Читайте також: Це отруйні паразити: Коля Сєрга висловився про Щегеля та Голубкова - артистів, які втекли з України.

Далі Сєрга каже, що також немає щирості у Потапа та Монатіка, які виїхали з України на початку війни. На його думку, ці артисти мали вийти до своєї аудиторії та чесно сказати: "Я злякався. Коли було небезпечно, я поїхав за кордон. Мені страшно і я не можу бути прикладом для своєї аудиторії. Не можу впоратися з цією відповідальністю. Хочу навчитися сміливості у вчинках і робитиму це з вами".

Коля вважає, що такий вчинок викликав би повагу та "лікував" би суспільство. Пізніше Сєрга змінить свою думку про Монатіка.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Kolia Sierga (@thekolya)

Також співак висловився і про Лободу, яка, за його словами, хоч і не працює зараз у РФ, але вона не чує людей.

"Вважає, що її мають слухати, бо є хіти, професійно співає, тому що вона повернулась.Мають слухати. В людей неає вибору і своєї думки. Якщо в руках плакат "Харків без Лободи" - то це проплачений плакат", - сказав він.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Kolia Sierga (@thekolya)

Заяви Сєрги викликали обурення серед деяких користувачів мережі. Музикант написав новий допис, в якому постарався відповісти майже на кожен невдоволений коментар.

Фото: instagram.com/thekolya

"Читаю коментарі під зверненням. Розумію обуреня частини з вас. Кожен раз, коли боремося за репутацію лідера думок, який нам подобається, ми боремося і за частину себе, якою ми йому довіряємо. Саме тому я і піднімаю ці питання. Лідер думок - завжди лакмус. І реакція на його поведінку - це анамнез цінностей, поглядів і переконань аудиторії", - пояснив Коля свої попередні дописи.

Фото: instagram.com/thekolya

Сєрга чесно сказав, що йому все одно на Лободу, Потапа та Макса Барських. За його словами, він ніколи не слухав пісень цих артистів і не захоплювався ними як особистостями.

Читайте також: Популярність – це відповідальність: Коля Сєрга розповів про службу артистів у ЗСУ.

"Але мені не все одно на людей, які дають себе обдурити і підмінити маскою справжні наміри. Ми рухаємося до вищої національної свідомості. А для цього маємо навчитися відбирати зерна від полови. Бачити вчинки, аналізувати їхню послідовність, прощати, якщо ми бачимо щире покаяння". і чинити опір, якщо нас сприймають як дурнів", - зазначив він.

Фото: instagram.com/thekolya

Також співак додав, що щодо Дмитра Монатіка він був неправий. "Вчора дивився його інтерв’ю, потім ввечорі розмовляв з ним особисто і прошу вибачення за те що приписав його до цього списку. По іншим залишаюсь при своїй думці", - резюмував воїн.

Фото: instagram.com/thekolya

Фото: instagram.com/thekolya

Фото: instagram.com/thekolya

Нещодавно Коля Сєрга та інші артисти "Культурного Десанта" висміяли росіян у пісні "Білгород": відео.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Віктор Розовий вийшов на зв'язок у соцмережах та розповів про свій стан після важкого поранення голови - комік показав фото з лікарні

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Коли фінал "Євробачення-2024" та під яким номером виступатимуть alyona alyona та Jerry Heil - де дивитися виступ України у фіналі

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитра Монатіка у Києві зупинили представники ТЦК та перевірили документи - співак прокоментував ситуацію - відео