Лайм

Сергій Притула отримав другу вищу освіту і показав сина, який прийшов до нього на випускний

Чоловік власним прикладом довів, що навчатися ніколи не пізно

Волонтер Сергій Притула, який наприкінці червня відзначив свій 42-й день народження, отримав другу вищу освіту. У соцмережах він повідомив, що здобув диплом магістра з публічного управління та адміністрування.

У Instagram чоловік поділився подробицями та показав фото у мантії та бонеті (академічній шапочці). Колишній шоумен зазначив, що отримав другу вищу освіту в Українському Католицькому Університеті, що розташований у Львові. Окрім того він розповів, що навчання під час війни - нелегка справа як з моральної точки зору, так і з логістичної. Проте Притула зізнався, що вдячний українським захисникам за можливість здобувати знання навіть у воєнний час.

Фото: instagram.com/siriy_ua

Фото: instagram.com/siriy_ua

"Магістр публічного управління та адміністрування. Український Католицький Університет. Випуск 2023 року. м. Львів. Навчатися під час війни – це складно як з моральної точки зору, так і логістично. Тому я щиро вдячний Силам Оборони України, що дали можливість закінчити навчання, написати та захистити магістерську", - йдеться в публікації.

Читайте на тему: Олена Зеленська у сірому костюмі розповіла, на кого навчається її 18-річна дочка Олександра.

Підтримати Сергія та привітати із знаковою подією прийшов його 14-річний син Дмитро. Шоумен показав фото зі своєю старшою дитиною. "Син сказав, що це якось дуже дивно - прийти до батька на випускний швидше, ніж батько до нього", - пожартував волонтер з цього приводу.

Притула із сином ДмитромФото: instagram.com/siriy_ua

Перша освіта Сергія Притули

У 1998 році чоловік вступив до Тернопільської академії народного господарства. З 2000 до 2001 року навчався в Лондоні в одному з коледжів. Згодом, розчарувавшись у навчанні, почав працювати за різними професіями: від будівельника і вантажника до офіціанта та помічника кухаря. Повернувшись до Тернополя, був студентським деканом свого ВНЗ.

У 2002 році очолив студентський страйк в університеті, захистив диплом і лишився працювати на посаді директора Центру молодіжних ініціатив, навчався в магістратурі.

Фото: instagram.com/siriy_ua

Нагадаємо, Сергій Притула - український громадський та політичний діяч, волонтер, телеведучий, актор, продюсер. Амбасадор збірної України з футболу. У період вторгнення Росії в Україну повністю присвятив себе волонтерській діяльності.

У 2015 році одружився з Катериною Притулою. Пара виховує двох дітей – 6-річну Соломію та 2-річну Стефанію. Також у ведучого від попереднього шлюбу є син Дмитро, який народився 2008 року.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil поділилися емоціями від першої репетиції на сцені "Євробачення-2024": відео

alyona alyona і Jerry Heil провели першу репетицію на сцені Євробачення-2024 - артистки розповіли про правки та сценічні костюми

Зі мною все гаразд: Чарльз III висловився про свій стан під час відвідування онкологічного центру

Чарльз III повернувся до королівських обов'язків та відвідав онкологічний центр - король сказав, що почуває себе добре

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям