Лайм

Акторка Хізер Локлір налякала виглядом і поведінкою: зірку "Району Мелроуз" не впізнати

У машині на зірку чекав її обранець

Відома американська акторка Хізер Локлір, яка мала проблеми з алкоголем, налякала шанувальників своєю поведінкою та зовнішнім виглядом. Зірку серіалів "Мелроуз Плейс", "Династія", "Дві з половиною людини" побачили біля офісної будівлі, що розташована в Малібу, штат Каліфорнія. Вона на блукала територією, потім балансувала на уступі, після чого сіла на сходинки і розмовляла сама з собою.

Це сталося після того, як знаменитість провела в офісній будівлі ділову зустріч, що тривала годину. Детальніше про це повідомляє видання Page Six. В оприлюдненому у мережі ролику можна побачити, що акторка була одягнена у спортивні штани камуфляжного забарвлення та такого ж кольору майку. Завершили її зручне вбрання шльопанці та велика сумка коричневого кольору.

Після розмови із самою собою Локлір направилася до свого нареченого - колишнього мотогонщика Кріса Хайссера, який весь цей час чекав на неї у машині.

Тим часом близькі люди зірки турбуються через її поведінку та зовнішній вигляд, а також підозрюють, що вона знову почала вживати алкоголь після проведених численних курсів реабілітації.

Читайте також: Співачка Сіа вперше зізналася, що має аутистичний розлад.

Як відомо, Локлір боролася із алкогольною залежністю, а в листопаді 2018 року опинилася у психіатричній лікарні. Це сталося після того, як її терапевт повідомив про психічний зрив акторки після її арешту за побиття поліцейського.

У тому ж році Хассер та Хізер, між якими був шкільний роман, поновили свої стосунки. Проте вони кілька разів сходилися і розходилися, до того моменту, поки зірка кинула пити в 2019 році. У наступному році колишній гонщик зробив пропозицію своїй обраниці, однак одружуватися вони не поспішають. За словами Локлір, для неї це не має важливого значення, оскільки головне на її думку - бути поруч із коханою людиною.

Хізер Локлір у 2016 роціФото: Getty Images

Американська акторка має 25-річну доньку Аву Самбору від гітариста Bon Jovi Річі Самбора, з яким вона була у шлюбі з 1994 по 2007 роки. До цього американка також була одружена з барабанщиком Mötley Crüe Томмі Лі з 1986 по 1993 роки. Проте спільних дітей у пари немає.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Творці Холостяка повідомили про велику кількість анкет після того, як оголосили ім'я нового героя Олександра Терена

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Суспільне Мовлення спростувало заяву alyona alyona про штраф української делегації за футболки з закликами звільнити військовополонених

Найбільша цінність мого життя: співачка Lama у День сім'ї показала романтичну світлину з коханим

У День сім'ї 2024 в Україні співачка Lama показала фото зі своїм обранцем Романом та висловилася про сімейні цінності