Лайм

Освоїв нову професію: співак Вадим Олійник розповів, куди зник із шоу-бізнесу

Знаменитість поділився деталями нового етапу у житті

Український виконавець Вадим Олійник у період повномасштабної російсько-української війни зник з простору шоу-бізнесу. Як виявилося, артист освоїв нову професію та став актором дубляжу.

В інтерв'ю Славі Дьоміну співак поділився деталями своєї нової діяльності та розповів, чому вирішив не обмежуватися лише музичною діяльністю. Так, за словами чоловіка, він бачить себе не лише співаком, а різносторонньою особистістю, і різні види діяльності лише сприяють покращенню його вокальних даних.

Вадим ОлійникФото: instagram.com/oleynikvadim

"За останні півтора року я освоїв нову професію. Я став актором дубляжу та озвучки. Так просто склалися зірки: і моє бажання, і бажання людей, які мені запропонували цю роботу. Я почав працювати над цим і побачив у цьому свій розвиток. Я бачу в цьому свої подальші дії та кроки.

Я займаюся дубляжем та озвучкою фільмів у компанії. Це відомий український сервіс, на якому ми всі дивимося кіно. Наша компанія вже озвучила близько 300 фільмів за рік. Це робота кожного дня: тобі присилають фільм і ти починаєш вже вивчати свого героя. Я цим вже займаюся рік", - сказав Олійник.

Читайте на тему: Живе у США і тренує людей: як склалася доля співака Олексія Кузнєцова, який виграв "Х-Фактор".

"Щось я починав… В мене був проект, над яким я працював як продюсер, як співвласник. Два роки ми знімали кліпи, потім почався коронавірус. Потім я почав знову співати сольно. Я на це трохи по-іншому дивлюсь. Я радий за Володимира, що у нього зараз класний трек вийшов. Мені реально дуже подобається. Говорити саме про популярність… Ну, в нього своя дорога, в мене своя дорога", - також висловився він про популярність та кар’єру свого колеги Володимира Дантеса, з яким раніше разом виступав у дуеті.

Тур "Фабрика у твоєму місті" (2010 рік) - "ДіО.фільми", "Real O" та Борис АпрельФото: Wikipedia

Не став приховувати Вадим і свого заробітку від нової професії: "Якщо говорити суто про дохід із основної роботи, то мені вистачає на життя і на те, щоб нормально жити. Це 20 тисяч+. Я не примхливий у цьому плані".

"Мені зараз подобається не тільки співати. Зараз я ще став ведучим каналу, який буде говорити саме про кіберспорт. Тому говорити про те, що я тільки пишу пісні, чи тільки співаю… Я скажу більше: за рік своєї роботи в акторстві я зрозумів, що став краще співати. Це все вплинуло теж на мої голосові здібності. Для мене це розвиток", - зауважив музикант.

Випускник "Фабрики зірок" весь час знаходиться в Україні, і за період повномасштабного російського вторгнення ні разу не покидав межі Батьківщини. Також він розповів, що не став чекати, поки йому вручать повістку, а сам став на облік: "Мені не вручали запрошення, я сам пішов. Я стою на обліку і чекаю. Мені сказали чекати дзвінка".

Фото: instagram.com/oleynikvadim

За словами артиста, він хотів би бачити себе в розвідці або в аеромобільному війську. На запитання Слави Дьоміна, чи вміє він керувати дроном, Олійник сміливо відповів: "Навчуся".

"Це те, що мені подобається. Але як сказав один мій знайомий, що це не буде відбуватися так, як в США - що ти сам можеш вибрати військо, куди поїдеш. Він прийшов у військкомат, і у нього просто запитали: "Ти готовий завтра їхати?". Він каже: "Куди?" Йому відповідають: "Значить, не готовий", - поділився українець.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також