Лайм

Куди зникла співачка Еліна Іващенко: переможниця "Х-Фактору" працює на круїзному лайнері

На судні виконавиця виступає у шоу-програмі

У 2019 році вийшов 10-й та останній на сьогоднішній день сезон музичного шоу "Х-Фактор". Переможницею проекту стала 17-річна Еліна Іващенко – талановита вокалістка родом із Броварів. Дівчина виконала у фіналі хіт Бейонсе "Single Ladies" та ліричну композицію Квітки Цісик "Де ти там", і глядачі нагородили її максимальною кількістю голосів.

Юна співачка подавала великі надії на сцені, а також працювала ведучою на радіостанції "Наше радіо". Сьогодні її імені не зустрінеш на афішах концертів в Україні та за кордоном. Розповідаємо, як склалася її кар'єра та чим Еліна Іващенко займається під час повномасштабної війни в Україні.

Фото: instagram.com/xfactorstb

Російське вторгнення у лютому 2022 року Еліна Іващенко зустріла в Україні, але за кілька місяців покинула країну. Співачка повідомила, що не уявляє свого життя без сцени, тому влаштувалася на роботу "у морі".

Читайте також: Я вже стикалася із зірковою хворобою, мене заносило дуже жорстко, - інтерв'ю з Еліною Іващенко.

"Війна в Україні змінила кожного із нас. Ця ситуація змінила кожного українця. Життя поставило особисто мене в такі рамки через які я просто не могла не вийти. Я не можу жити без музики. Я не можу жити без сцени. І в один день я усвідомила, що я більше не можу сидіти на одному місці інакше я просто зав‘яну. Я зібрала валізу і зі сльозами на очах покинула на деякий час територію України. В той момент коли я їхала за кордон моя душа переповнювалися болем і відчаєм, адже всі мої рідні залишились вдома і вже тоді я почала за ними сумувати. Сьогодні я в морі. Сьогодні я співаю в Італії, Іспанії, Франції та Португалії. Але вже скоро я повернуся додому і нарешті заспіваю в рідній Україні!" - повідомила вона.

Фото: instagram.com/elina.ivashchenko_official/

Незабаром стало відомо, що Іващенко працює співачкою на круїзному лайнері MSC Orchestra. У соцмережах дівчина ділилася фотографіями з різних куточків світу, а згодом тимчасово осіла в Майамі, США.

Фото: instagram.com/elina.ivashchenko_official/

Наразі Еліна працює в театрі на лайнері Celebrity Apex і виступає у розважальних шоу. У TikTok вона докладно розповідає про свою роботу, знайомить фоловерів зі своїм побутом та показує фрагменти виступів.



Разом із Еліною на лайнері працює її хлопець. Співачка не поспішає вдаватися до подробиць про їхні стосунки, але відомо, що коханий Іващенко – грек.

Фото: instagram.com/elina.ivashchenko_official/

Раніше Еліна Іващенко зустрічалася з режисером Олегом Здоровцем, який був її продюсером ще під час участі у шоу "Голос. Діти" у 2016 році. На той момент Здоровцю було 22 роки, а Еліні – 14.

"Не кривитиму душею: у нас просто дружні стосунки, а не симпатія. Ніяких інших стосукнів не може бути, тому що Еліна - ще дитина, вона ходила до мене на театральну студію", - говорив він в інтерв'ю виданню "Маєш право знаті".

Фото: facebook.com/oleg.zdorovets

Читайте також: У 2021 році Олег Винник записав пісню з переможницею шоу "Х-фактор" Еліною Іващенко.

Як прославилася Еліна Іващенко

Еліна Іващенко - сирота, вихованням якої займалися бабуся та дідусь. Коли дівчинці було 2 роки, її мати Сусанна померла від гострої ішемічної хвороби серця, а батько Олександр не витримав вантажу відповідальності і залишив сім'ю.

Фото: mpz.brovary.org

Вперше Україна заговорила про Еліну Іващенко у 2016 році. Талановита дівчинка з Броварів брала участь у вокальному шоу "Голос. Діти" у команді Тіни Кароль та здобула перемогу. У фіналі вона виконувала пісню "Під облачком".

Новий виток популярності Еліни Іващенко стався у 2019 році. Дівчина пройшла в десятий сезон шоу "Х-Фактор", і в команді Ігоря Кондратюка обійшла своїх головних конкурентів – Георгія Колдуна та Антона Вельбоя. Вже під час шоу роботу із вокалісткою розпочав музичний продюсер Вадим Лисиця.

Читайте також: Як змінилася Анастасія Петрик, яка виграла "Дитяче Євробачення-2012" та стала зіркою у 10 років.

Після перемоги у "Х-Факторі" Еліна Іващенко пробувала свої сили у Нацвідборі на "Євробачення-2020". З авторською піснею "Get up" їй вдалося посісти п'яте місце, а перемога дісталася гурту Go_A.

Також у 2020 році Іващенко брала участь у музичному фестивалі Слов'янський базар у Вітебську (Білорусь). Захід проходить під патронажем Олександра Лукашенка, і у 2021 році співачка виступила на його прийомі разом Іриною Білик. Через це артистки потрапили у скандал, адже на той час у Білорусі відбулося насильницьке придушення протестів після сфальшованих виборів президента. Свою позицію щодо скандалу Еліна Іващенко так і не прокоментувала.

У квітні 2022 року Еліна Іващенко готувалася випустити студійний україномовний трек, але повномасштабна війна стала на заваді. Співачка виїхала з України і нині перебуває за кордоном.

Фото: instagram.com/elina.ivashchenko_official/

Раніше ми розповідали, куди зник Вадим Олійник, який прославився на "Фабриці зірок" і співав у дуеті з Дантесом.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Фіналіст "Євробачення-2024" з Нідерландів не з'явився на генеральній репетиції: ведеться розслідування

Представника Нідерландів на "Євробаченні-2024" Йоста Кляйна відсторонено від генеральної репетиції перед фіналом, де журі виставляли оцінки

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Віктор Розовий вийшов на зв'язок у соцмережах та розповів про свій стан після важкого поранення голови - комік показав фото з лікарні

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Коли фінал "Євробачення-2024" та під яким номером виступатимуть alyona alyona та Jerry Heil - де дивитися виступ України у фіналі