Лайм

Шляхи розійшлися: Сергій Притула прокоментував українофобну позицію екс-колеги Андрія Молочного

Знаменитість висловився про зраду уродженця Житомирщини

Український волонтер Сергій Притула, який нещодавно отримав другу вищу освіту, висловився про громадянську позицію свого екс-колеги – коміка Андрія Молочного. Як відомо, останній живе та будує кар'єру в РФ, а раніше він заявляв про "фашистів, які ходять вулицями Києва".

У інтерв'ю "Українській правді" Притула зазначив, що із Молочним перестав спілкуватися одразу після закінчення зйомок "Файни Юкрайни", у яких вони разом приймали участь та виконували головні ролі. Це було ще влітку 2010.

Андрій МолочнийФото: wikipedia

"Шляхи розійшлися влітку 2010 року, коли закінчилися зйомки… Потім були різні історії, коли Андрій почав писати ахінею про фашистів на вулицях Києва. З цього можна було б посміятися, якби не одне але. Це публічна людина, яка навіть має шанувальників", - сказав шоумен.

Читайте на тему: Виїхав в Іспанію і підтримує росіян: що стало з сином співачки-зрадниці Таїсії Повалій.

Волонтер додає, що українофобна риторика його колишнього колеги є жахливою, і наразі уже давно варто було б зрозуміти, де погане, а де хороше. Проте, на жаль, з його колишнім партнером по знімальному майданичку цього не сталося.

"Я дізнався, що в Андрія і його сім’ї були певні проблеми, бо я написав віршик, що Марічка і Антон розійшлися. Людина досі не розуміє, що проблеми в її житті не через те, що я якісь вірші писав, а через те, що в такому віці вже давно варто було б зрозуміти, де світле, а де темне, і хто агресор. Жити в Україні і не мати проукраїнської позиції – в голові не вкладається", - сказав Сергій.

Сергій ПритулаФото: instagram

Наразі ж чоловік не знає, де знаходиться та чим займається Молочний. Проте у 2019 році Притула прокоментував його заяву про так званих "фашистів у Києві". Він відповів Андрію віршем, у якому заявив, що його герой із "Файни Юкрайни" Антон із Жашкова просив передати, що з Марічкою вони вже давно не проживають разом".

"Коли від мене ти пішла, я гірко плакав.

Обидва ліктя іскусав, пропивши ларьочки гриль.

На твій пост в інстаграмі я натрапив…

Заплакавши ще раз і зламав костиль!" - звучало звернення чоловіка. Тоді ж, у 2019, він попросив своїх прихильників не влаштовувати розбірки, додавши, що від подібних заяв свого колеги йому боляче та неприємно.

Кадр із шоу "Файна Юкрайна"Фото: youtube

Нагадаємо, Сергій Притула та Андрій Молочний разом знімалися у гумористичному скетч-шоу "Файна Юкрайна", яке виходило на Новому каналі з 2008 по 2010 роки. У програмі вони зіграли головні ролі, щоразу перевтілюючись у образи різних персонажів.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття