Лайм

Джамала тепло привітала тата з ювілеєм і показала щасливе сімейне фото

Колеги та шанувальники співачки приєдналися до вітань

Українська виконавиця Джамала, яка раніше показала свою маму, цього разу поділилася фото зі своїм батьком. Кадр був зроблений під час її весілля з Сеїтом-Бекіром Сулеймановим, і опублікувати його артистка вирішила на честь дня народження рідної людини.

"З днем народження, тату! 70 років тобі. Дякую завжди. Люблю", - лаконічно привітала свого батька зі святом знаменитість. На оприлюдненому в Instagram знімку чоловік позує з донькою під час танцю. Обидва постали з посмішками на обличчях.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

У коментарях колеги та шанувальники співачки приєдналися до вітань та побажали 70-річному чоловікові довгих років життям під щасливим мирним небом.

Читайте на тему: Він у мене один: MamaRika розповіла про батька в Росії, з яким продовжує спілкуватися.

Що відомо про батьків Джамали

Виконавиця народилася в Оші Киргизької РСР у родині кримського татарина Аліма Джамаладінова та вірменки Галини Тумасової (Тумасян). Незабаром родина переїхала до Мелітополя, а наприкінці 1980-х років - до села Малоріченське, що під Алуштою. Зростала вона в родині музикантів - мати працювала викладачем у музичній школі, а батько - диригент за освітою.

У грудні 2021 року в одному з інтерв’ю розповіла, що її батьки не живуть разом. Мати залишилася в анексованому Росією Криму, а батько – за словами зірки, на той момент мешкав разом із нею. "Маму дуже давно не бачила, а батько зараз зі мною. Він переніс операцію. Мама зараз не може приїхати, бо має проблеми зі здоров'ям. І за новими правилами перетину кордону все це дуже складно", - говорила Джамала у 2021-му.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Нагадаємо, Джамала - українська співачка кримськотатарського походження, народна артистка України, переможниця музичних конкурсів "Нова хвиля-2009" та "Євробачення-2016". Виконує пісні в стилях джаз, соул, фанк, фолк, госпел, поп та електро, бере участь в оперних постановках і шоу.

У квітні 2017 року артистка вийшла заміж за Сеїта-Бекіра Сулейманова, у шлюбі з яким народила двох синів.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита