Лайм

Колишній наречений Раміни поділився подробицями про їхнє розставання: все було як у кіно

Рішення розстатися для пари було спільним

У квітні журналістка Раміна Есхакзай та її обранець Євген Пронін оголосили про розрив стосунків. Разом екс-пара була 5 років, а останніх півтора року вони були заручені.

І лише зараз, через кілька місяців після цієї новини, колишній наречений дівчини поділився подробицями стосовно їхнього розставання. Так, в рамках програми "Ебаут" на YouTube він розповів, що в якийсь момент обоє зрозуміли, що далі разом їм не по дорозі. Змінити ситуацію в кращу сторону не допомогли навіть консультації з психологом.

Фото: instagram.com/pronin_law_you

"Після 5 років стосунків, після освідчення це був такий адаптивний період. Ледь не по поличках. Умовно кажучи, це не було, що сьогодні вирішили розійтися і зробили про це пост в Instagram. Розбіглися і не спілкуємось. Ми до цього йшли. Ми навіть працювали з фахівцем. Ця праця була більше для того, щоб зберегти стосунки, але в рамках цієї праці ми багато чого проговорили, де у нас співпадає, де не співпадає, ми прийшли нормально до розставання", - сказав Євген.

Читайте на тему: Раміна Есхакзай розповіла, що хоче змінити в собі після розставання з нареченим.

За словами чоловіка, їхні стосунки були екологічними, а саме розставання нагадувало кіношне: "У нас було розставання достатньо кіношне. Ми пішли повечеряли в ресторані, обмінялися якимись подарунками, обійнялися і вирішили... Я відвіз додому, ми проговорили, обійнялися і вийшли наступного ранку з публікацією в Instagram".

Фото: instagram.com/pronin_law_you

Колишній обранець журналістки не приховує, що вони продовжують спілкуватися та навіть готові прийти один одному на допомогу. Проте тепер вони роблять це не у статусі закоханих.

Нагадаємо, з адвокатом Євгеном Проніним Раміна зустрічалася близько 5 років, а півтора роки тому чоловік освідчився дівчині. Однак до весілля справа так і не дійшла: у середині квітня цього року вони оголосили, що спільно прийняли рішення продовжити свій шлях окремо один від одного.

Фото: instagram.com/raminalalala

Раміна Есхакзай - авторка і ведуча YouTube-каналу RAMINA. Під час навчання в інституті зустрічалася із сином популярного українського шоумена Дмитра Коляденка Філіпом. Також була у стосунках зі співаком Віталієм Козловським. Не так давно стало відомо, що роман пари був піаром – про це артист сказав в одному із недавніх інтерв’ю. Зараз співак навчається військовій справі після отримання повістки.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита