Лайм

Спроба перевзутися: Maruv змінила сценічне ім’я і нарвалася на хейт українців

Користувачі мережі висловили свою думку у коментарях

Співачка Maruv (справжнє ім'я - Ганна Корсун), яка мовчить про російську агресію в Україні, вирішила змінити своє сценічне ім'я. Користувачі мережі припускають, що таким чином артистка прагне відбілити репутацію проте, за їх словами, такий крок навряд чи їй допоможе.

Так, у Instagram можна побачити, що тепер виконавиця не Maruv, а Sharlotta Ututu. Разом із зміною псевдоніму вона презентувала композицію "Killing Me Softly".

Фото: instagram.com/sharlotta_ututu

У коментарях під дописом українці не стали приховувати свого невдоволення та висловилися з приводу зрадницької позиції українки. Ось деякі їхні коментарі:

  • "Ой, а хто це в нас тут такий перевзувся. Що, на росії калачі вже не смачні? Ти тепер європейка?"
  • "Зрадниця! Співай на болотах!"
  • "Європа? Серйозно? А як же улюблені рублі? Як же легко дехто перевзувається. Мерзенна зрадниця!"
  • "Хаха, Шарлотта. Ну так, зміна псевдоніму, звісно, "врятує"
  • "Спроба перевзутися через півтора року війни? Ні, ні, ні, ану бігом назад на болота".

Фото: instagram.com/sharlotta_ututu

Фото: instagram.com/sharlotta_ututu

Фото: instagram.com/sharlotta_ututu

Читайте на тему: Живуть у Росії і мовчать про війну: Осадча назвала артистів, у яких потрібно забрати український паспорт.

Нагадаємо, до початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну Корсун продовжувала активно будувати кар'єру в країні-агресорці. Після початку війни вона опублікувала пост, у якому звернулася до російських солдат та попросила їх "подумати над тим, що вони роблять".

"Складно знову виходити в стрічку новин. Звичайно, зараз мені важко впоратися з емоціями. Всі мої думки в цей момент про здоров'я мого малюка та нашу безпеку. Хочу вам повідомити, що всі найближчі концерти, звісно, скасовуються. Також хочу закликати абсолютно всіх у цей складний час чинити по совісті та зберігати здоровий глузд. Російські військовослужбовці замисліться! Військові дії і тим більше людські жертви не зроблять людей кращими чи щасливішими. Всім матерям потрібні живі сини, дітям – батьки, а дружинам – їхні чоловіки", - йшлося у публікації зірки, яка з’явилася у її блозі 26 лютого 2022 року. Напередодні, за лічені дні до вторгнення, вона оголосила про вагітність.

Далі з боку виконавиці - абсолютне мовчання. За мовчанням послідували радісні фото з відпочинку у Туреччині, куди Анна втекла разом із своїм обранцем. Крім того, вона продовжувала давати інтерв'ю загарбницьким виданням.

Своє зникнення із медійного простору та замовчування російської агресії на території України Корсун виправдала заявою про те, що зараз всі свої сили вона віддає малюку. Окрім того, вона написала у Telegram, що має на цей рік "грандіозні плани". Зокрема, у списку її бажань читання книг, вивчення іспанської та арабської, посилення знань у сфері біохімії та біофізики, а також низка інших "важливих справ".

Фото: t.me/MARUV_group

Нагадаємо, MARUV - співачка, композиторка з України, переможниця Національного відбору на 64-й пісенний конкурс "Євробачення" з піснею "Siren Song". Через проросійські погляди її участь у конкурсі від України було скасовано.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації