Лайм

6 років у шлюбі, 10 років разом: Макс Чмерковський показав, яким було його розкішне весілля

Пара розчулила підписників зізнаннями

Макс Чмерковський та його дружина Пета Маргатройд, які нещодавно вдруге стали батьками, відсвяткували 6-ту річницю сімейного життя. З нагоди свята пара поділилася романтичними кадрами, які були зроблені під час їхнього розкішного весілля.

В Instagram закохані виклали серію святкових фото, а також зворушили мережу підписом до них. Чоловік подякував своїй обраниці за всі спільні миті життя, а також зізнався, що з кожним днем кохає Пету все більше.

Фото: instagram.com/maksimc

"Це абсолютно найкраще рішення, яке я коли-небудь приймав, і я б одружувався з тобою кожен день у своєму житті. Сьогодні я люблю тебе набагато більше, ніж у день нашого весілля, і навіть не можу зрозуміти, як це можливо, тому що я чітко пам'ятаю, як вибухнув любов'ю, коли ти підійшла до мене. Дякую, що обрала мене і зробила наш будинок, повний дітей, домашніх тварин, рослин і нескінченної любові", - йдеться в пості Чмерковського.

Фото: instagram.com/petamurgatroyd

Читайте на тему: Після перемоги: Олександра Заріцька розкрила деталі майбутнього весілля з коханим.

"З річницею, моє кохання… 6 років у шлюбі, 10 років разом. Ти, без сумніву, мій найкращий друг на планеті Земля, моя любов до тебе безмежна", - у відповідь Максу написала Маргатройд.

Фото: instagram.com/petamurgatroyd

На опублікованих у мережі знімках наречена позувала у пишній білосніжній сукні, яка мала яскраве оздоблення в зоні талії та декольте, тоді як її обранець з'явився на заході шість років тому у штанях та білій сорочці. Його вбрання завершив білосніжний піджак.

Фото: instagram.com/petamurgatroyd

Нагадаємо, Макс Чмерковський та Пета Маргатройд одружилися у 2017 році. У січні того ж року у пари народився первісток – син Шай. Після трьох викиднів кохана хореографа нарешті змогла стати мамою вдруге, про що так давно мріяла. Хлопчик на ім’я Ріо Джон з’явився на світ в особливий день – у День батька, який щороку відзначається у третю неділю червня.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil