Лайм

Найбільше з можливих нещасть: Костянтин Грубич показав фото доньки в річницю її загибелі

Чоловік розповів, як йому вдалося пережити втрату близької людини

Український телеведучий Костянтин Грубич вшанував пам'ять своєї молодшої доньки Ольги, яка загинула 9 років тому внаслідок аварії. У соцмережах чоловік оприлюднив фото дитини, а також поділився спогадами про неї.

В Instagram Грубич зізнався, що Оля часто сниться йому, і це приносить йому радість. Проте, коли ведучий прокидається і розуміє, що це був лише сон, його огортає жах. "12 липня - єдиний день, коли я про цю нашу сімейну трагедію з передчасним відходом Олюні нагадую усім, хто 9 років тому хвилювався, вірив, допомагав, молився. Бо це той день, коли з лікарні о 5 ранку були неприйняті дзвінки, а о 6-й я все ж таки взяв лиху слухавку і розбудив усіх домашніх своїм виттям, якого ніхто і ніколи до цієї миті від мене не чув…", - йдеться у публікації знаменитості.

Фото: instagram.com/kostya_hrubych

Окрім того, Костянтин зазначив, що спочатку сумнівався, чи варто викладати подібний пост. Проте, все ж дійшов висновку, що таким чином інші також можуть зможуть вшанувати пам'ять назавжди 17-річної Ольги:

"Все ж таки пишу, бо наша дівчинка заслуговує на незабутність. Оля була дивовижно гарна і внутрішньо, і зовнішньо. Вона впевнено хотіла бути соціальною працівницею, щоб допомагати немічним людям. А якщо наша зі Світланкою молодша донька щось вирішила, то вже далі її зупинити практично нереально".

Читайте на тему: Величезна втрата для сім'ї: Наталка Денисенко повідомила про смерть свого свекра.

Наостанок зірка каналу "1+1" наголосив, що опублікував допис не для того, аби зібрати лайки та коментарі, а тому що хотів підтримати батьків, які втратили своїх дітей.

"Нам випало найбільше з можливих нещасть. Роки не дають полегшення і розради, біль не вщухає, він може атакувати зненацька. Тому раджу не плекати ілюзій на порятунок у часі. Натомість максимально відволікайтеся: працюйте, спілкуйтеся, допомагайте, воюйте (якщо відчуваєте потугу)…

Лише не крайте собі душу і не концентруйтеся на своїй втраті. Таких поламаних долею калік, які втратили дітей, зараз в Україні, на жаль, тисячі. Тож нам треба встояти на ногах і жити далі заради загиблих також", - зауважив Грубич.

Костянтин Грубич з сім'єюФото: facebook.com/nejnich

Нагадаємо, Костянтин Грубич - журналіст, ведучий телепрограми "Знак якості" та "Твій День". Одружений, виховує доньку Владиславу та сина Ярослава. Молодшої доньки Ольги не стало 12 липня 2014 року. 17-річна дівчина опинилася у лікарні та два тижні пролежала у комі після того, як її збила автівка.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Міша Коллінз у Києві: відомий актор показав фото та зізнався в любові до України

Американський актор Міша Коллінз приїхав до України та показав фото на тлі знищеної російської техники, що виставлена у Києві

Jerry Heil вразила вишуканим образом на червоному хіднику у Каннах

Jerry Heil показала смілий образ на Каннському кінофестивалі - який вигляд мала співачка, яка була ціль її візиту

Навчає і підказує: Ірина Горова висловилася про стосунки Потапа з 16-річним сином

Ірина Горова назвала Потапа чудовим батьком та розповіла, що він має хороші стосунки із сином Андрієм