Лайм

Дружина Віктора Павліка показала наслідки нічної атаки "шахедів" на Київ: фото

Блогерка опублікувала фото пошкодженої багатоповерхівки

Вночі 13 липня російська армія вчергове атакувала Київ та область крилатими ракетами і дронами-камікадзе. Сили ППО успішно знищили всі повітряні цілі, але уламки "шахедів" під час падіння пошкодили житлові будинки, постраждали люди. Падіння уламків зафіксовано у п'яти районах столиці, в одному з них знаходиться дитячий садок, куди ходить молодша дитина Віктора Павліка.

Дружина артиста Катерина Репяхова опублікувала і "сторіз" фото житлового комплексу, який отримав пошкодження під час нічної атаки, та написала: "Біля садочку Михася".

Фото: instagram.com/repyahovakate

Судячи з фотографій, це Дарницький район столиці, де уламки ворожого "мопеда" спричинили руйнування квартири на 25 поверсі багатоповерхівки. У момент "прильоту" там знаходився 23-річний хлопець, який отримав осколкові поранення і зараз перебуває у лікарні. У сусідньому будинку цього ЖК постраждала 19-річна дівчина, її також госпіталізували.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Уламки збитого "шахеда" також впали на 5 поверх багатоповерхового житлового будинку у Шевченківському районі. Сталося пожежа на балконі, вдалося врятувати одну людину.

Читайте також: Знищено "Калібри" та десятки дронів: нові фото, відео і деталі удару по Києву.

Також повідомлялося, що у Подільському районі під час гасіння загоряння у багатоквартирному житловому будинку виявили тіло загиблого. Пізніше з'ясувалося, що пожежа не пов'язана з нічною ракетною атакою.

Усього цієї ночі українська ППО знищила 20 ударних безпілотників іранського виробництва "Shahed-136/131" та 2 крилаті ракети типу "Калібр".

Фото: instagram.com/repyahovakate

Нагадаємо, синові Віктора Павліка та Катерини Репяхової два роки. Нещодавно дружина артиста розповіла, що лікарі поставили хлопчикові діагноз, який її налякав.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Раніше Анатолій Анатоліч показав, де ховається його сім'я під час нічних атак ракет.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували