Лайм

Заява подана: Даніель Салем розлучається з дружиною після 17 років стосунків

Проблеми у сім'ї почалися ще до початку війни

Колишній телеведучий та ресторатор, а нині військовослужбовець ЗСУ Даніель Салем повідомив про зміни в особистому житті. Воїн розлучається з дружиною Марією, з якою виховує 8-річну дочку Санта-Луну. Разом вони були 17 років.

В інтерв'ю "Неймовірній правді про зірок" боєць розповів, що проблеми у стосунках почалися ще до початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну. Заяву про розлучення подружжя подали ще до 24 лютого 2022 року.

Фото: instagram.com/daniel_jihad_salem

"Заява була подана, але через те, що сталося, вона була поставлена на паузу, не на часі було про це говорити. Просто зараз ми проходимо цей процес", - заявив Салем.

Читайте також: Незламна нація: Даніель Салем показав, як рятував людей і тварин із затопленої Херсонщини.

За словами Даніеля, однією з причин розлучення стало те, що у стосунказ із Марією "його було мало". Водночас для сім'ї він робить дуже багато.

"Навіть Маша про це говорить, що в сім'ї я завжди є. Якщо говорити сухо, то я виконую всі обов'язки, я вважаю, що у них має бути все. Перше - вони, потім - я. Ми в суперському стані, з великою повагою один до одного, один одному бажає щастя. Найголовніше, що зараз є – це Луна", – сказав воїн.

Фото: instagram.com/daniel_jihad_salem

Салем додав, що колись у їхній парі були ревнощі як з його боку, так і з боку дружини, і це, можливо, також одна з причин розставання. Доньці про розлучення батьки ще не повідомили.

На запитання журналістки, чи вільне зараз його серце, Даніель сказав: "У моєму серці є Луна та Україна. Не на часі".

Фото: YouTube

Марія та Санта-Луна під час війни живуть за кордоном. Зараз дівчинка на канікулах, тож змогла на тиждень приїхати до тата-військового в Україну, якому дали місячну відпустку. Салем не бачив свою дитину довгих 465 днів.

"Коли завмер увесь світ! Я так довго чекав на тебе! Я люблю тебе моя Кров. Маша, дякую тобі за це щастя, 8 років тому ти створила диво, за яке я все своє життя буду тобі вдячний", - підписав воїн зворушливе відео зустрічі з Луною.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Даніель Салем (@daniel_jihad_salem)


Даніель добровольцем пішов захищати Україну одразу після початку російського вторгнення. Спочатку його направили до тероборони, але згодом воїн потрапив на передову до підрозділу розвідки. За час боїв він отримав поранення і двічі був контужений.

Раніше про розлучення з дружиною повідомив воїн ЗСУ Павло Вишебаба. Пара була одружена 7 років.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо