Лайм

Олена Зеленська в костюмі пурпурового кольору зустрілася з президентом Південної Кореї і його дружиною

Зустріч відбулася у Києві

15 липня Володимир та Олена Зеленські вітають у Києві президента Південної Кореї Юн Сок Йоля та його дружину Кім Кон Хі. Візит корейських гостей відбувся завдяки особистому запрошенню першої леді України.

"Всього два місяці тому, під час візиту до Південної Кореї, особисто запросила до України Президента Республіки Юн Сок Йоля та його дружину Кім Кон Хі. І ось сьогодні, після спільної участі у саміті НАТО, – зустрічаємо їх у Києві", - поділилася Зеленська у своєму Instagram.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Перша леді розповіла, що в першу чергу президент Південної Кореї з дружиною відвідали Бучу, Ірпінь та поховання жертв російської окупації. Також Олена Зеленська обговорила з Кім Кон Хі потенційні напрямки співпраці.

Читайте також: Як подружжя Зеленських та інші гості виглядали на вечері у президента Литви: фото.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

"Обговорили з колегою порятунок української культурної спадщини. Один зі способів зберегти її – цифровізація, якою зараз займається український Мінкульт. Республіка Корея особливо потужна у цифровій сфері. Сподіваюся, зможемо співпрацювати ще й у цьому напрямі", - зазначила перша леді.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Олена Зеленська запросила першу леді Південної Кореї на третій саміт перших леді та джентльменів, який відбудеться у вересні 2023 року.

"Говоритимемо якраз про відчуття і почуття – ментальне здоров’я не тільки українців, а й жителів різних країн світу. Як перетворити вразливість на стійкість перед лицем війн, криз, поряд із небезпечним сусідом? Республіці Корея, як і Україні, тут є чим поділитися", - наголосила дружина президента.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Olena Zelenska (@olenazelenska_official)


Перші леді відвідали разом Центр захисту прав дитини, де надають психологічну підтримку дітям, які стали свідками злочинів російських військових.

"Головна мета Центру – відновити справедливість і покарати винних у цих злочинах, надати соціальну допомогу родинам дітей. Тож вдячна пані Кім Кон Хі за делікатність та увагу до цієї надчутливої теми", - сказала Олена Зеленська.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Olena Zelenska (@olenazelenska_official)


Для зустрічі з корейськими гостями перша леді обрала костюм пурпурового кольору, що складається зі спідниці довжини міді та жакету з поясом. Образ доповнювали туфлі-човники та брошка у вигляді соняшника.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

15 липня свій 19-й день народження відзначає донька Володимира та Олени Зеленських. Донька Олени Кравець Марія розповіла про дружбу із Олександрою Зеленською.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Євгенія Власова розповіла, чому зникла із шоу-бізнесу - співачка заявила, що їй потрібно було зробити паузу через обставини у житті

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ірина Сопонару і її обранець Ріс одружилися - акторка показала весільні кадри - що відомо про її особисте життя

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Дівчатам, які готуються до випускного, варто обрати ніжні відтінки манікюру, які асоціюються з молодістю та свіжістю. Рожевий колір манікюру може ідеального доповнити ваш образ