Лайм

alyona alyona розкрила особу свого коханого: з ким зустрічається реперка

Пара разом закривала вишні на зиму

Ще до початку повномасштабної війни alyona alyona (Альона Савраненко) розповіла, що незабаром після розставання з блогером Yoxden у її житті з'явилося нове кохання. Реп-виконавиця не стала вдаватися в подробиці і довго приховувала особисте життя від шанувальників. Зараз, однак, 32-річна артистка відкрила завісу таємниці.

В Instagram-історіях Альона показала, як допомагає хлопцеві закривати вишні на зиму. Відео реперша зняла на своїй кухні, і хоча самого обранця не знімала, відмітила його профіль VovKING у соціальній мережі.

Фото: instagram.com/vovkingtv/

"Чим реперка займається ввечері перед сном. Зараз буде чистити вишню", - йдеться в одній "сторі". "Вчора вишні чистилися, сьогодні стерилізуються банки та кришки, і буде таке. Мамо, я перед тобою звітую: мені 32, нічого не змінилося, хтось робить, я стою заглядаю, пробую, кажу, що мені подобається", - пожартувала вона.

Читайте також: Морально тиснула і вибивала борги: alyona alyona розповіла, як працювала в колекторській службі.

VovKING – відомий у своїй ніші український діджей та продюсер. Кар'єру розпочав у 2010 році з кількох треків у стилі дабстеп. Потім повернувся на драм-енд-бейс сцену разом із DJ Tapolsky. Випускав свої треки на ведучих Drum&Bass лейблах: Viper, Technique Recordings, Rampage, Elevate. Разом із гуртом O.Torvald та DJ Tapolsky записав спільний електронно-роковий альбом "Використовуй нас". Також VovKING грав на багатьох фестивалях електронної музики, а його атмосферні сети збирають на YouTube безліч переглядів.

Фото: instagram.com/vovkingtv/

Раніше Альона вже натякала на стосунки з музикантом, але не говорила про це прямо. У своєму TikTok у травні 2023 року вона показала дитяче фото хлопця та відзначила його обліковий запис.



Раніше alyona alyona розкритикувала виступ українського репера OTOY на "Євробаченні-2023" і вступила з ним у суперечку.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

У віці 79 років помер знаменитий британський актор, відомий за фільмами "Титанік" і "Володар перснів"

Британський актор Бернард Гілл помер у 79 років у колі родини - він зіграв у фільмах Титанік та Володар перснів - фільмографія знаменитості

Поділилися зворушливими привітаннями та показали родинні фото: як зірки відсвяткували Великдень-2024

Як українські знаменитості відсвяткували Великдень-2024 - Лілія Ребрик, Ольга Сумська, Злата Огнєвіч та інші показали фото

Відкриття "Євробачення-2024": представниці України з'явилися у символічних образах та нагадали про війну

Якою була поява alyona alyona і Jerry Heil на відкритті Євробачення-2024 - артистки показали образи з символізмом та принесли паску