Лайм

Віталій Козловський показав, як складає військову присягу після завершення бойових навчань

Артист став солдатом НГУ

У середині липня Віталій Козловський завершив місячну бойову підготовку на полігоні. Тепер 38-річний музикант прийняв військову присягу та офіційно став солдатом Національної Гвардії України. Зворушливе відео він опублікував у Instagram.

"Військову присягу - прийняв. Присягаю ніколи не зрадити українському народу", - говорить лаконічний підпис до відео, на якому солдат Козловський зачитав текст військової присяги, після чого священик благословив його разом із побратимами.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Віталій Козловський (@vkozlovsky_music)

Читайте також: Марія Бурмака заступилася за Віталія Козловського, якого звинувачують у "перевзуванні".

ступаю на військову службу і урочисто клянусь народу України завжди бути вірним і відданим йому, сумлінно і чесно виконувати військовий обов'язок, накази командирів, неухильно дотримуватись Конституції і законів України, зберігати державну і військову таємницю. Я клянусь захищати українську державу, непохитно стояти на сторожі її свободи і незалежності. Я присягаю ніколи не зрадити народу України", - йдеться у повному тесті присяги.

Тепер на артиста чекає розподіл, після чого він вирушить виконувати військові завдання. У коментарях шанувальники вітають Віталія з відповідальним та серйозним кроком.

"Пишаюся тобою. Сльози на очах", - написала Світлана Тарабарова.

"Віталію, ти молодець. Пишаюся тобою. Нехай Господь оберігає тебе і твоїх побратимів. Молимося за вас та нашу неньку Україну щодня", - пишуть фанати. - "Дякую Вам за мужність, бережіть себе та своїх побратимів, ми за вас молимося. Повертайтеся живими та здоровими".

Фото: Instagram

Знайшлися, однак, і ті, хто незадоволений мобілізацією Козловського.

"Може я не права, але з нього користі було б більше, якби давав безкоштовні та благодійні концерти, це моя думка. А на фронті не дай Боже уб'ють, і що? А так би допомагав хлопцям!"

Фото: Instagram

Раніше Віталій Козловський розповів, чим займався у перші місяці повномасштабної війни.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків