Лайм

Як змінилися актори серіалу "Школа" і де вони знаходяться під час війни в Україні: фото

Багато хто з них продовжив успішну кар'єру

З січня 2018 року до березня 2019-го на каналі "1+1" виходив серіал "Школа", який став популярним у юної аудиторії. Діти та підлітки спостерігали, як екранні старшокласники будують стосунки та вирішують проблеми. Для багатьох із них герої ставали прикладом наслідування, а актори - кумирами. Розповідаємо, як змінилися з того часу виконавці головних ролей, як склалася їхня кар'єра і де вони опинилися під час повномасштабної війни.

Ірина Кудашова

Ірина Кудашова грала у серіалі "Школа" головну роль Вероніки Тихонової. На той момент дівчині було 19 років, а її персонажці - 15. Відтоді вона знялася в серіалі "Нове життя Василини Павлівни", з'являлася в епізодичній ролі чергового підліткового хіта "Секс, інста і ЗНО", виконала роль дочки Івана Франка у фільмі "Інший Франко". Наразі Ірині 23 роки, після початку повномасштабної війни вона переїхала до Польщі. Актриса на своїй сторінці висвітлює тему війни в Україні, а також публікує знімки своїх подорожей та фотосесій. Весною 2024 року на екрани має вийти новий фільм "Смак свободи", в якому Кудашова зіграла головну роль. Її колеги по знімальному майданчику - Ірма Вітовська та Джамала.

Читайте також: Куди зникла співачка Еліна Іващенко: переможниця "Х-Фактора" працює на круїзному лайнері.

Фото: instagram.com/irinaa_kudashova/

Данило Черкас (Деніел Вегас)

Данило Черкас був популярним блогером вже під час зйомок у серіалі "Школа". Роль Дані Гармаша принесла йому ще більшу впізнаваність, і в 2020 році лопець заснував TikTok-проект uLove Home, у роликах якого знімалося 15 українських блогерів. Після повномасштабного вторгнення майданчик, який знаходився у Гостомелі, було знищено.

Черкас зник із соцмереж, і після початку повномасштабної війни більше року не виходив на зв'язок із підписниками. Влітку 2023 року Данило повернувся в Instagram, розповів про перехід на українську мову і зізнався, що шкодує про те, що в минулому орієнтувався на російський контент і говорив російською мовою. 26-річний актор не уточнив, де мешкає, але, ймовірно, перебуває за межами України.

Фото: instagram.com/daniel.vegas/

Ліза Василенко

У серіалі "Школа" Ліза Василенко зіграла роль популярної блогерки Лоли Гавриленко. Вже в той час дівчина мала досвід моделінгу і великі амбіції, реалізовувати які вирушила до Москви. З 2021 до березня 2022 року Василенко жила в столиці Росії. Вона оскандалилася в інтерв'ю, в якому заявляла: "Краще здохнути тут, ніж в Україні". Однак після початку повномасштабної війни Василенко втекла з РФ та вибачилася перед українцями. За словами Лізи, російська агресія пробудила у ній патріотизм. При цьому у своїх соцмережах дівчина не висвітлює тему війни, а у травні 2023 року її застали за поцілунками з російським репером Моргенштерном. Головним джерелом заробітку для Лізи стала публікація еротичних фото та відео в OnlyFans.

Читайте також: Актриса серіалу "Школа" розповіла про зґвалтування, яке відбулося у Москві.

Фото: instagram.com/elizabethvasilenko/

Олександр Петренко

Олександр Петренко у "Школі" грав роль Паші Самойлова. На зйомках серіалу у нього почалися стосунки з Лізою Василенко, проте пара розійшлася. У 2021 році він одружився з моделлю Ангелиною Пірцхалаві, з якою нині живе в Лос-Анджелесі. У США 28-річний чоловік виїхав у лютому 2022 року до початку повномасштабної війни. Коли почалося вторгнення, він опублікував примирливе звернення до росіян: "Ми хочемо дружити і їздити один до одного в гості, хочемо обмінюватися товарами та будувати нові міста, розвивати культуру і жити мирно та щасливо. Ми правда любимо вас, мирних жителів, і розуміємо, що з ним і його бандою бойовиків важко боротися, але хтось повинен його зупинити. Усім добра і миру".

Олександр Петренко із дружиною. Фото: instagram.com/as.petrenko/

Богдан Осадчук

Виконавцю ролі Тохи Сидоренка нині 22 роки, і після "Школи" він не мав великих ролей у кіно і на телебаченні. Хлопець, який 2 роки зустрічався зі своєю колегою по серіалу Анною Трінчер, живе в Україні, працює моделлю, веде Instagram-блог українською мовою.

Фото instagram.com/osadchukbogdann/

Анна Трінчер

Після "Школи" Анна Трінчер, яка грала Нату Засєєву, знімалася в епізодах кількох телесеріалів, а у фільмі 2022 року "Любов і блогери" виконала головну роль. Вона активно розвиває свою співочу кар'єру. Після початку повномасштабної війни перейшла на українську мову та випустила кілька популярних пісень і кліпів, включаючи "Який ти козак" з Позитивом. 24 вересня 2022 року Анна Трінчер вийшла заміж за блогера Олександра Волошина. 21-річна дівчина залишається в Україні та активно веде свої сторінки в Instagram та TikTok.

Читайте також: Анна Трінчер випустила пісню про українок, яких війна розділила з коханим.

Анна Трінчер із чоловіком Олександром Волошиним. Фото: instagram.com/annatrincher_official/

Вероніка Лук'яненко

У серіалі "Школа" Вероніка Лук'яненко грала Єву Аністратенко. Їй вдалося продовжити кар'єру актриси після завершення проекту. Дівчина з'являлася у серіалах "Папаньки" і "Таємниця". Також вона виконала роль Маші у відомому фільмі "Додому" 2019 року, який був претендентом від України на "Оскар" за найкращий фільм іноземною мовою. Крім того, Вероніка є успішною актрисою дубляжу, у її послужному списку - озвучення персонажів фільмів "Гаррі Поттер", "Геошторм", "Тебе ніколи тут не було" та інших.

Нині Вероніці 21 рік, вона виїхала з України та мешкає в Європі. Якщо після початку повномасштабної війни дівчина публікувала в Instagram пости, присвячені війні, то зараз у її стрічці - розваги та подорожі.

Фото: instagram.com/veronika_lukyanenko/

Карина Чернявська

Роль Асі Кириленко у серіалі "Школа" стала для Карини Чернявської першою появою на телеекрані. З того часу дівчина закінчила Київський національний університет культури та мистецтв, а також модельну школу. Після зйомок у серіалі "Школа" вона знімалася у серіалах "Шукаю тебе", "Колір помсти", "Війна у п'ятому вимірі". У 2022 році після початку повномасштабної війни перебралася до Великобританії, з'являлася в епізодичних ролях у фільмі Netflix "Анна Болейн" та серіалі "Ласкаво просимо до Техасу".

Фото: e-talenta.eu

Дізнайтесь також, куди зникла співачка Юлія Рай, відома за хітом "Двічі в одну річку не ввійдеш".

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни