Лайм

Колишня дружина Остапчука розповіла про дорогий подарунок, який не повернула після розлучення

Блогерка відповіла на питання, яке цікаво її підписників

Христина Горняк, яка нещодавно висловилася про поділ майна після розлучення з Володимиром Остапчуком, цього разу заговорила про отримані від нього подарунки. Під час шлюбу ведучий подарував своїй колишній обраниці дорогий автомобіль, який вона не повернула після розриву стосунків.

В Instagram-stories Горняк поділилася своєю думкою з цього приводу та зазначила, що не бачить сенсу у тому, щоб повертати презенти назад, коли колишні закохані вирішують розійтися. Таку думку вона висловила, коли відповідала на питання від одного із підписників.

Фото: instagram.com/kristygor

"Колишній чоловік не вимагає повернути автомобіль? Всього можна очікувати зараз", - поцікавився хтось із користувачів мережі. "Це був гарний жест на всю країну і подарунок. Сподіваюсь, до такого не дійшло б і не дійде, бо тоді що повертати і персні і сумочки, і все подароване колишнім? Та ну.. "подарки не отдарки". Я ж не прошу назад мені мої повертати", - відповіла на питання Горняк.

Читайте на тему: Майже закохалася: Христина Горняк розповіла про нові стосунки після розлучення.

На дорогий подарунок Остапчук наважився в період шлюбу з Горняк, і зробити це він вирішив через те, що його екс-обраниця давно мріяла про автомобіль. Тоді знаменитість влаштував для Христини яскравий сюрприз: зав'язав їй очі та відвіз на місце, де жінку чекав презент. Вартість такої машини у 2020 році становила близько 1,4 млн гривень.

"Вона мені розповідала, що завжди мріяла про Range Rover. Завжди. Останніх 10 років. Звичайно ж, я прислухаюся до її бажань і мрій і, по можливості, намагаюся їх виконувати", - зізнавався тоді Остапчук.

"Це був дуже класний сюрприз. Я дуже мріяла про такий автомобіль. Тому Вова виконав мою мрію. І зробив це в кращих традиціях, які можуть бути. Він зав'язав мені очі. Привіз мене, були феєрверки. Авто — чорне, був такий величезний червоний бант зверху, це Range Rover. Все по класиці", - коментувала розкішний подарунок його колишня друга дружина.

Володимир Остапчук та Христина ГорнякФото: instagram.com/kristygor

Нагадаємо, Володимир Остапчук та Христина Горняк розлучилися у 2022 році після 1,5 років шлюбу. Пара поспішила під вінець у 2020 році, як тільки ведучий зі скандалом розійшовся зі своєю першою дружиною та матір'ю двох спільних дітей Оленою Войченко. Наразі ведучий у шлюбі журналісткою Катериною Полтавською.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Чи можуть українці голосувати у другому півфіналі "Євробачення-2024": це треба знати

Другий півфінал Євробачення 2024 відбудеться 9 травня - чи може голосувати у цій частині шоу Україна - подробиці

Другий півфінал "Євробачення 2024" у Мальме: дивитися онлайн-трансляцію масштабного шоу

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступає та як голосувати за виконавців

Які шанси на перемогу у "Євробаченні-2024" має Україна напередодні другого півфіналу: новий прогноз

Букмекери оновили прогнози щодо переможця Євробачення 2024 - alyona alyona і Jerry Heil на третьому місці, на першому Baby Lasagna