Лайм

Ми зробимо це безкоштовно: поляки погодилися зняти для України новий сезон "Голосу країни"

Прем'єра запланована вже на цю осінь

"1+1" підтвердив початок зйомок 13-го сезону "Голос країни", над яким працюватиме спільно із поляками. Нагадаємо, нещодавно глядачі дізналися імена всіх чотирьох тренерів, які займуть суддівські крісла у нових випусках.

Зйомки проходитимуть у Варшаві, а сезон будуть транслювати українською в обох країнах. "З українського боку над проєктом працює Big Brave Events – підрозділ 1+1 media, який реалізує великі міжнародні проекти. "Голос країни-13" об’єднає українців з усіх куточків світу на знімальному майданчику у Польщі. Сезон транслюватиметься українською мовою як в Україні, так і в Польщі на знак підтримки всіх українців, які були змушені залишити свої домівки після повномасштабного вторгнення Росії", - зазначається в релізі "1+1".

Фото: 1+1

Як пише gazeta.pl, зйомки вокальної програми повністю профінансував польський канал TVP, де з 2011 року виходить The Voice of Poland. "Telewizja Polska має ліцензійну угоду на "Голос Польщі". Ми тісно спілкуємося з українським телебаченням. В Україні телеканал "1+1" має ліцензію на "Голос", але наразі немає ні виробничих, ні впроваджувальних, ні бюджетних можливостей для створення такого проекту", - прокоментував вихід нового сезону "Голосу" президент TVP Матеуш Матишкович.

Читайте на тему: Макс Барських відмовився виступати на скандальному фестивалі разом із Меладзе та іншими росіянами.

"Ми зробимо це безкоштовно. Українська сторона отримає готовий продукт на свої ринки в рамках бартеру. Цей формат не замінить "Голос Польщі", польські глядачі побачать три формати The Voice [Голос Польщі, Голос Польщі. Діти і український "Голос країни", - також наголосив чоловік.

Цікаво, що шоу також буде транслювати "Белсат" – станція, яку дивляться серед інших в Росії за умови згоди власника глобальних прав на формат.

Дата прем’єри "Голосу України" наразі залишається невідомою, проте домовленості вже зроблені. Програма має бути готова до виходу в ефір восени 2023 року.

Фото: 1+1

Нагадаємо, "Голос країни" на "1+1" є українською адаптацією формату The Voice, створеного медіа-магнатом Джоном де Молом у Нідерландах. Там проект вийшов на екрани у 2010 році, а в Україні перший сезон реалізували вже за рік – в 2011-му.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації