Лайм

Продаж квитків зупинено: українці зірвали концерт зрадниці Ані Лорак у Туреччині

Власники концертного майданчика підтримують Україну

Уродженка Буковини Ані Лорак, яка обрала життя і роботу в Росії під час війни, запланувала концерт у Туреччині. Співачка вирішила заробити грошей ще й на батьківщині колишнього чоловіка Мурата Налчаджіоглу, але плани зрадниці зірвали українці.

Консул України у місті Анталія Олександр Воронін повідомив у Facebook, що виступ Ані Лорак у концертній залі The Cosmos Theatre не відбудеться завдяки спільним зусиллям дипломатів та української громади.

Фото: instagram.com/anilorak

За його словами, це рішення з'явилося після всебічного вивчення ситуації з концертом Ані Лорак, ролі особистості "артистки" у війні РФ проти України та можливих репутаційних наслідків проведення такого концерту з урахуванням суспільного резонансу з боку української спільноти. "Продаж квитків зупинено, тим, хто їх уже придбав, буде повернено кошти" - підкреслив консул.

Читайте також: Колишній чоловік Ані Лорак на весіллі підняв тост за Україну та передав "послання" окупантам.

Воронін також додав, що власники холдингу, до якого входить концертний майданчик, підтримують Україну, тому не зв'язуватимуться зі співачкою-зрадницею.

"Слід зазначити, що власники холдингу Kilit Hospatality Group з розумінням ставляться до ситуації в Україні та надають підтримку українській стороні після повномасштабного вторгнення РФ. Зокрема, у рамках проєкту "Дитинство без війни" із евакуації дітей-сиріт Дніпропетровської області, на початковому етапі його реалізації у березні-квітні 2022 року більше 200 дітей було розміщено в одному з готелів мережі та майже три місяці безкоштовно знаходились і харчувались там", - зазначив консул.

Раніше українці домоглися скасування виступу "кроликів" Мойсеєнка і Данильця у США та Канаді. Коміки підтримують РФ.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації