Лайм

Це мій син: Андрій Бєдняков замилував спільним фото з 9-місячним Остапом

Сім'я проводить час у Києві

Днями вперше з початку повномасштабної війни дружина Андрія Бєднякова привезла дітей в Україну. 9-місячний Остап, який народився в США, жодного разу не бачив тата в житті, і ось нарешті вони зустрілися. Шоумен показав спільне фото зі своєю другою дитиною і пожартував про її по-батькові.

На особистій сторінці в Instagram телеведучий опублікував знімок, зроблений у Києві на березі Дніпра, жартівливо вказавши геолокацію Лос-Анджелес. У кадрі щасливий тато тримає на руках малюка, який мило зображує посмішку на камеру. "Це мій син. Остап Олексійович", - пожартував Бєдняков і в підписі, нібито забув по-батькові сина.

Фото: instagram.com/biedniakov

Підписники підхопили гумористичний настрій шоумена в коментарях: "Гарне у нього по-батькові! І взагалі краєвиди Лос-Анджелеса вражають! Дуже схоже на якесь головне місто нашої країни", "Добре, що дружина нічого не приховує", "Головне, що Остап", "Бачу вже й Батьківщину-Мати бігом у ЛА збудували".

Читайте також: Дружина Бєднякова показала зустріч дочки з татом після довгої розлуки: відео до сліз.

Також багато хто помітив, що хлопчик дуже схожий на свою маму, акторку і телеведучу Анастасію Коротку. "Точно Олексійович, а не Анастасійович?", "А схожий на Остапа Коротковича", "Як на Настеньку схожий", "Він Остап Анастасійович. Копія Настя", "Дуже схожий на маму".

Дружина Бєднякова в "сторіз" показала ніжні обійми тата з дочкою і написала, що у них майже немає спільних кадрів, "тому що просто живемо і не хочеться навіть діставати телефон".

Фото: instagram.com/nastyakorotkaya

Андрій Бєдняков та Анастасія Коротка одружилися у 2014 році. Через рік у пари народився первісток – дочка Ксенія, а у жовтні 2022 року на світ з'явився Остап. З початку російського вторгнення сім'я телеведучого живе у США, і лише через півтора роки змогла приїхати додому.

Фото: instagram.com/nastyakorotkaya

У квітні Настя Коротка хотіла з дітьми приїхати в Україну, але її плани зірвалися через документи.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Євгенія Власова розповіла, чому зникла із шоу-бізнесу - співачка заявила, що їй потрібно було зробити паузу через обставини у житті

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ірина Сопонару і її обранець Ріс одружилися - акторка показала весільні кадри - що відомо про її особисте життя

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Дівчатам, які готуються до випускного, варто обрати ніжні відтінки манікюру, які асоціюються з молодістю та свіжістю. Рожевий колір манікюру може ідеального доповнити ваш образ