Лайм

Німець оплачує житло: як зараз живе родина Сергія Бабкіна в Німеччині

Співак із дружиною та трьома дітьми не поспішає повертатися в Україну

Сергій Бабкін - багатодітний батько, тому на початку повномасштабної війни законно виїхав із України разом із дружиною Сніжаною і трьома дітьми. Сім'я знайшла тимчасовий прихисток у Німеччині, і сьогодні продовжує жити у передмісті Мюнхена.

В інтерв'ю Анатолію Анатолічу 44-річний артист розповів, в яких умовах його дружина та діти живуть за кордоном.

Фото: https://www.instagram.com/babkin_official/

"Нам допомагає німець. Він нас до себе підселив. Маленький будиночок у нього на ділянці, він живе поряд з нами. Він дуже крутий, вже 15 років займається біженцями та їхніми проблемами. Він у темі абсолютно", - сказав Бабкін про свого "опікуна".

Також читайте: Сергій Бабкін показав, як вони з дружиною змінилися за 15 років подружнього життя: фото.

Соціальні виплати родина Бабкіних перестала одержувати ще у вересні 2022 року. В інтерв'ю "24 каналу" співак розповідав, що через півроку життя в Німеччині на його рахунки почали надходити кошти від концертів, і сім'я перестала відповідати вимогам програми тимчасового захисту.

"Я весь час гастролюю, а за правилами ми маємо перебувати в Німеччині. Влітку почали заходити гроші на рахунки, а коли ти отримуєш дохід, навіть якщо більшу частину чи все передаєш на благодійність, ти вже не маєш права на допомогу від держави", - говорив Сергій.

Сім'я Бабкіна на відпочинку у січні 2023 року Фото: https://www.instagram.com/snezhana_babkina/

Зараз 16-річний син Бабкіних Артур ходить до школи, яку відкрила українка з Тернополя для українських дітей. "Тернопільська школа під "шапкою" Німеччини. Артур закінчить цю школу і може піти з цим атестатом до будь-якого університету в Німеччині", - сказав він. Втім, про плани підлітка на майбутнє батьки поки що не знають: "Він такий хлопчик, не ділиться планами".

Артуру Бабкіну у листопаді виповниться 17 років, він закінчить школу у Німеччині. Фото: https://www.instagram.com/snezhana_babkina/

Читайте також: Куди зникла актриса Катерина Тишкевич, яка збиралася лікувати загадкову хворобу за кордоном.

12-річна донька Веселина навчається у німецькій школі. За словами співака, вона добре знає англійську, якою і спілкується зі своїми німецькими подругами. Вчителі школи хвалили дівчинку за те, що вона підтягує рівень англійської мови у своїх однокласників.

12-річна донька Веселіна навчається у німецькій школі. Фото: https://www.instagram.com/snezhana_babkina/

Молодший син Бабкіна Єлисей також знаходиться в абсолютно німецькому середовищі, ходить у дитячий садок. "У нього там є один лише товариш, українець", - розповів співак про 4-річного хлопчика.

Сніжана Бабкіна з молодшим сином Єлисеєм. Фото: https://www.instagram.com/snezhana_babkina/

Повертатися до України родина Бабкіних поки що не планує.

"Єдиний із нас, хто прямо рветься до Харкова додому - це Веселина. "Хочу додому, хочу в Харків". Але ясно, чому не можна зараз їхати. Вона все розуміє", - каже артист.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни