Лайм

Дружина Андрія Бєднякова привезла дітей в Україну вперше від початку повномасштабної війни

Шоумен нарешті зміг побачити та потримати на руках маленького сина

Дружина телеведучого Андрія Бєднякова Настя Коротка, яка через повномасштабне вторгнення виїхала до США, повернулася додому. Разом із донькою та сином вона приїхала до України та поділилася радісними емоціями від цієї події.

"Учотирьох все-таки квартиру легше знімати… Як ми сумували... За борщем", - пожартувала жінка у Instagram у підписі до ролика, на якому показала зустріч із своїм обранцем. Всі позували із посмішками, радіючи зустрічі, та танцювали під пісню Антона Вельбоя "Додому".

Також у stories Коротка розповіла, що тривалий переліт - справа не з легких, особливо, коли на руках двоє дітей. Вона поділилася подробицями на рахунок цього і показала знімки, зроблені в аеропорту.

Читайте на тему: Боюся питати: Андрій Бєдняков розповів, що з його нерухомістю в Маріуполі.

"Дві сумки, Остап і Буфа - все на мені. Просто хочу запам'ятати цю хвилинку, в цю хвилинку я була рада, що колись займалася пауерліфтингом. Перед літаком треба було здати візочок і перти все на собі. Так, ми посміхаємося, тому що летимо до тата", - зазначила Анастасія.

Фото: instagram.com/stories/nastyakorotkaya

"Долетіли! Мама не спала. 9/10 годин Остап чілив на мені. Буфа намагалася весь час вилізти із переноски. Ксеня тримала все під контролем, граючи в айпаді. Тепер якихось 5-6 годин машині і ми у Львові", - написала вона після закінчення перельоту.

Фото: instagram.com/stories/nastyakorotkaya

Нагадаємо, родина шоумена хотіла приїхати додому ще у квітні. Проте тоді їм не вдалося це зробити через документи, які оформлювалися у США. Пізніше Бєдняков говорив, що повертати сім'ї до України небезпечно, оскільки продовжуються часті обстріли росіян. При цьому він зазначав, що незабаром його кохана таки повернеться до Києва.

Фото: instagram.com/nastyakorotkaya

Андрій Бєдняков та Анастасія Коротка одружилися у 2014 році. Через рік у пари народився первісток – донька Ксенія. У вересні 2022 року стало відомо, що сім'я знову очікує на поповнення. А вже у жовтні на світ з'явилася друга дитина Бєднякова та Короткої – син Остап. Хлопчик народився у США.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Євгенія Власова розповіла, чому зникла із шоу-бізнесу - співачка заявила, що їй потрібно було зробити паузу через обставини у житті

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ірина Сопонару і її обранець Ріс одружилися - акторка показала весільні кадри - що відомо про її особисте життя

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Дівчатам, які готуються до випускного, варто обрати ніжні відтінки манікюру, які асоціюються з молодістю та свіжістю. Рожевий колір манікюру може ідеального доповнити ваш образ