Лайм

Катя Осадча розсекретила, коли стартує європейський сезон "Голосу країни"

Ведуча розкрила деталі нового сезону

Через війну, що триває в Україні 13 сезон "Голосу країни" знімають у Польщі. Днями у Варшаві стартували зйомки, куди вирушили четверо зіркових тренерів та знаменита пара ведучих. У соцмережах вони діляться кадрами залаштунків "сліпих прослуховувань", на одному з яких Катя Осадча розсекретила місяць старту європейського сезону.

Читайте також: Серед учасників "Голосу країни-13" - ветеран війни та чемпіон з карате: що відомо про новий сезон.

Продюсери "Голосу країни-13" досі тримають інтригу і не оголошують дату виходу проекту в ефір. Відомо лише, що новий сезон очікується восени 2023 року. Якщо вірити Каті Осадчій, то це буде перший місяць. "Те, що чую я, ви почуєте вже у вересні", - написала вона в Instagram-історіях.

Фото: instagram.com/kosadcha

Також можна побачити, що зустрічати учасників ведуча буде в брючому костюмі рожевого відтінку - цей колір увірвався в гардероби знаменитостей і став дуже популярним після виходу фільму "Барбі". Автора наряду Осадча не відзначила, але відомо, що образи для зйомок були створені українськими дизайнерами.

Тренерами 13 сезону шоу "Голос країни" стали фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна, співак Артем Пивоваров, музичний продюсер Іван Клименко та співачка Надя Дорофєєва - тренер-переможець 11 сезону.

Читайте також: Ми зробимо це безкоштовно: поляки погодилися зняти для України новий сезон "Голосу країни".

Фото: instagram.com/goloskrainy_official

Новий сезон проекту об'єднав українців з усіх куточків світу. Глядачі побачать та почують справжню різноманітність української культури: реп, дуети, квартети та навіть оперні композиції. На сцені прозвучать не лише українські пісні, а й хіти польською, італійською та іншими мовами, окрім російської.

Сцена цьогоріч буде унікальною, дизайн поєднує кольори прапорів України та Польщі. Над створенням конструкції працювала польська команда, а візуальну графіку створили українські декоратори.

Нагадаємо, 12-й сезон "Голосу країни" дознімали вже після початку повномасштабної війни. Фінал шоу проходив у київському метро у листопаді 2022 року.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували