Лайм

Помста за підтримку війни: актор Олексій Панін розкрив орієнтацію Кіркорова і Сухорукова

Відомий скандаліст зробив гучну заяву

Російський актор Олексій Панін має вкрай скандальну репутацію, але відразу після повномасштабного вторгнення він засудив агресію РФ та своїх колег, які підтримали війну в Україні. Щоб помститися останнім, Панін в інтерв'ю Ксенії Собачак розкрив сексуальну орієнтацію колишніх колег по шоу-бізнесу, які стали рупорами кремлівської пропаганди.

За словами актора, він мав секс із "чоловіком Алли Пугачової", а близькі знайомі говорили йому про зв'язки з "актором ****руковим", який "усім розстібає ширинки".

Читайте також: Кіркоров пообіцяв поїхати в колготках на передову "заради миру".

Фото: Wikipedia

"Кожен артист у нашій кіношній тусовці знає, що ****руков смокче, але для всіх він "брат", - заявив Панін. - Я говорю це тільки тому, що знаю його позицію з приводу того, що відбувається. Я б ніколи цього не сказав".

Пізніше у своєму Telegram-каналі Панін уточнив, що спав не з Максимом Галкіним, а з Філіпом Кіркоровим. Друга людина, про яку він говорив, – не Сергій Безруков, а Віктор Сухоруков.

Кіркоров та Сухоруков Фото: Telegram - Instagram

Як Сухоруков, так і Кіркоров підтримують війну в Україні та хвалять політику Путіна. Колишній чоловік Пугачової також критикував "загниваючий Захід", протиставляючи йому Росію. При цьому в РФ будь-яку підтримку ЛГБТ прирівнюють до злочину і називають "пропагандою нетрадиційних відносин". За це росіянам загрожує не лише публічний осуд, а й штрафи від 50 тис. до 5 млн рублів.

Читайте також: Попри рішення СБУ: Галкіна виключили із чорного списку Мінкульту України.

Олексій Панін далеко не завжди підтримував Україну. У 2014 році він називав українських політиків "фашистами", а анексований Крим - "російським".

"Поки українські неписьменні політики, яких я не можу назвати ніким окрім фашистів, збираються провести український парад у Севастополі, ми їдемо грати в російський Крим, російський Севастополь, російську Ялту. Хочу звернутися до пана Порошенка. Не розслабляйтеся, далі підемо до Одеси", - казав він.

Пізніше Панін попросив вибачення перед українськими активістами, які застали його в одному з ресторанів Одеси, але СБУ відкрила проти росіянина кримінальне провадження за публічні заклики до порушення територіальної цілісності України.

Раніше Кіркоров скаржився на Володимира Зеленського та називав його зомбі.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації

alyona alyona і Jerry Heil поділилися емоціями від першої репетиції на сцені "Євробачення-2024": відео

alyona alyona і Jerry Heil провели першу репетицію на сцені Євробачення-2024 - артистки розповіли про правки та сценічні костюми

Зі мною все гаразд: Чарльз III висловився про свій стан під час відвідування онкологічного центру

Чарльз III повернувся до королівських обов'язків та відвідав онкологічний центр - король сказав, що почуває себе добре