Лайм

Я його не впізнаю: Кіркоров поскаржився на Зеленського і назвав його зомбі

Співак-путініст тримає на президента України особисту образу

Після того, як проти Філіпа Кіркорова запровадили санкції РНБО за підтримку війни в Україні, він дуже образився на Володимира Зеленського. Спочатку співак-путініст називав президента "доктором Геббельсом - лідером вільного світу", а тепер - "зомбі".

В інтерв'ю російським пропагандистам Кіркоров розповів про знайомство з Зеленським, їхню спільну роботу, а також про останню зустріч.

Фото: Telegram/president.gov.ua

"Ми познайомилися з ним на початку нульових, коли я приїжджав на зйомки "95-го кварталу" до Києва. У нас були чудові стосунки. Зеленський дуже хотів потрапити на російський телевізійний ринок. І просив мене поклопотати. Говорив, що в Україні вже все зробив як артист і хоче подальшого розвитку", - заявив поплічник війни.

За словами Кіркорова, він запропонував Аллі Пугачовій зробити Зеленського його співведучим у програмі "Фактор А" на каналі "Росія", і разом вони відпрацювали два сезони у 2011 році .

Читайте також: Кіркоров пообіцяв поїхати в колготках на передову "заради миру".

"Тоді у нього не було грошей, а він людина, м'яко кажучи, скупа, безкоштовно півроку жив у моїй квартирі. Але завдяки йому, я опинився у фільмі "Кохання у великому місті", три частини якого мали великий успіх", - каже співак.

У 2011 році Кіркоров та Зеленський були співведучими у програмі "Фактор А" Фото: з відкритих джерел

Остання зустріч колишніх колег відбулася у Майамі у 2015 році. Вже після Революції Гідності, анексії Криму та початку війни в Україні Зеленський не захотів спілкуватися з Кіркоровим, який підтримав кремлівський режим і виступав на окупованому українському півострові.

"Побачивши мене, він відвів очі. Те, що з ним зараз відбувається, для мене повне одкровення. Я його не впізнаю. Це інша людина. Абсолютний зомбі, який нічого не бачить і не чує", - поскаржився путініст.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації

alyona alyona і Jerry Heil поділилися емоціями від першої репетиції на сцені "Євробачення-2024": відео

alyona alyona і Jerry Heil провели першу репетицію на сцені Євробачення-2024 - артистки розповіли про правки та сценічні костюми