Лайм

Співачка Ліззо відповіла на звинувачення у сексуальних домаганнях від своїх колишніх танцівниць

Вона все заперечує

Американська співачка Ліззо (Lizzo) потрапила у скандал: три колишні танцівниці подали на неї до суду, звинувативши у сексуальних домаганнях та створенні "ворожого робочого середовища". 35-річна володарка "Греммі" деякий час відмовчувалася, але нарешті виступила з офіційною заявою.

Ліззо назвала звинувачення дівчат неправдивими та обурливими, але вже зазнала репутаційних втрат. Її колишня креативна директорка Квін Вітні Вілсон підтримала заяви танцівниць, режисер-документаліст назвав артистку "зарозумілою, егоцентричною та недоброю", а Бейонсе змінила текст своєї пісні "Break My Soul (The Queens Remix)", в якій згадувалося ім'я Ліззо.

Читайте також: Українка зняла кліп для Ліззо та Cardi B - режисерка показала співачок в образі грецьких богинь.

Фото: Getty Images

"Останні кілька днів були болісно важкими і вкрай розчаровуючими, - йдеться в заяві Ліззо в Instagram. - Моя трудова етика, мораль і повага були поставлені під сумнів. Зазвичай я волію не відповідати на хибні звинувачення, але вони настільки ж неймовірні, як і звучать, і надто обурливі, щоби їх ігнорувати".

Нагадаємо, що одна з дівчат розповіла, що в лютому 2023 року Ліззо змушувала її "торкатися оголених жінок" під час "корпоративного" відвідування клубу в амстердамському кварталі червоних ліхтарів. Друга позивачка стверджує, що співачка критикувала її за набір ваги та змушувала розкривати інтимні подробиці життя, після чого звільнила.

"Як артистка, я завжди була дуже захоплена тим, що роблю. Я серйозно ставлюся до своєї музики та своїх виступів, тому що хочу робити тільки найкраще мистецтво, яке представляє мене та моїх шанувальників. З пристрастю приходить завзятість, робота та високі стандарти, - прокоментувала вона претензії заявниць. - Іноді мені доводиться приймати важкі рішення, але я ніколи не хотіла, щоб хтось почувався некомфортно. Я не та лиходійка, якою люди і ЗМІ зображали мене в останні кілька днів".

Читайте також: Суд зняв із Кевіна Спейсі всі звинувачення у сексуальних домаганнях.

Фото: Getty Images

Ліззо спростувала, що коли-небудь критикувала чи звільняла співробітниць через їхню вагу.

"Ні до чого я не ставлюся серйозніше, ніж до поваги, якої ми заслуговуємо як жінки в цьому світі. Я знаю, яке це — щодня піддаватися сорому за своє тіло, і я абсолютно ніколи не критикуватиму і не вільнятиму співробітників через їхню вагу, - продовжила Ліззо. - Мені боляче, але я не дозволю, щоб хороша робота, яку я проробила у цьому світі, була затьмарена цим. Я хочу подякувати всім, хто простягнув руку і підтримав мене в цей скрутний час".

Три колишні танцівниці, Кристал Вільямс, Аріанна Девіс та Ноель Родрігес зі своїм адвокатом уже відповіли на заяву Ліззо. За словами дівчат, співачка заперечує факти, і це лише посилює їхнє розчарування в ситуації.

Раніше Тілля Ліндеманна з Rammstein звинуватили в зґвалтуванні: прокуратура розпочала розслідування.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil

alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що символізують їхні образи для "Євробачення-2024"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що означають їхні костюми для конкурсу