Лайм

Прем'єрка Італії Мелоні подала позов проти лідера гурту Placebo за публічні образи

Артист відзначився скандальною заявою перед великою аудиторією

Прем'єр-міністр Італії Джорджія Мелоні, яка підтримує нашу країну, подала до суду на фронтмена рок-гурту Placebo Брайана Молко. Причиною стало те, що минулого місяця артист прямо зі сцени назвав її "шматком лайна, фашисткою і расисткою".

Це сталося під час час виступу колективу на фестивалі Sonic Park. Тоді Молко сказав перед 5-тисячною аудиторією образливі слова на адресу Мелоні, після чого показав непристойний жест. Детальніше про це розповідає видання The Times. Тим часом la Repubblica повідомляє, що адвокати прем'єр-міністра вже подали відповідний позов зі звинувачуваннями у брехні з боку співака.

Читайте також: Співачку Ліззо звинуватили у сексуальних домаганнях колишні працівники: що відомо.

Джорджія МелоніФото: wikipedia

"50-річний Молко вже перебуває під слідством магістратів Турина за образу італійських установ. У разі засудження йому загрожує штраф у розмірі до 5000 євро. Молко, фронтмен альтернативної групи, яка продала 14 мільйонів платівок, відомий своїм захистом прав ЛГБТ, які, як вважається, піддаються нападкам з боку "правого" італійського уряду", - пише The Times.

Цей позов є далеко не першим у досвіді прем'єр-міністра Італії. Раніше жінка подавала до суду на 81-річного історика Лучано Канфора. Останній звинуватив Джорджію у "правих" поглядах, а також заявив, що вважає її "неонацисткою в душі". У відповідь політик зазначила, що не буде забирати позов проти історика, оскільки він, на її думку, демонструє "вульгарну пропаганду".

Також Мелоні подавала позов проти Роберто Савіано, який публікував антимафіозні матеріали і знаходився під захистом правоохоронних органів. У своїх статтях журналіст жорстко висловлювався про імміграційну політику Джорджії.

Читайте на тему: Колишня дружина Остапчука звинуватила його в непорядності і пригрозила судом через спільний будинок.

Гурт Placebo Фото: instagram.com/brianmolkoworld

Нагадаємо, Браян Молко - вокаліст, гітарист і автор пісень гурту Placebo. На сцені артист демонструє сміливий ексцентричний образ, а також не боїться показувати свою емоційність під час виконання пісень. Найвідомішими композиціями британської групи є "Nancy Boy", "Every You Every Me", "Pure Morning", "The Bitter End" та інші.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування