Лайм

Навряд доживу до змін: Лайма Вайкуле заявила, що ніколи не повернеться в Росію

Співачка пояснила свою позицію

Латвійська виконавиця Лайма Вайкуле, на щорічному фестивалі якої у Юрмалі виступили українські артисти, зробила нову заяву стосовно РФ та її громадян. Зокрема, співачка сказала, що "ніколи не повернеться до держави-агресорки".

Таку думку знаменитість озвучила у інтервʼю "Настоящему времени" на YоuTube. Вайкуле пояснила, що для її приїзду в Росії мають статися глибокі кардинальні зміни, проте, за її словами, вона до цього моменту "навряд чи доживе".

Читайте також: Помста за підтримку війни: актор Олексій Панін розкрив орієнтацію Кіркорова і Сухорукова.

Фото: instagram.com/laima_vaikule_official

"Сьогодні хочу сказати, що ніколи. Має сильно все змінитися. Має знову статися те, що було в 90-х. Надія, віра в перебудову, в краще життя, правду. Але я навряд чи доживу до цього часу, тому для себе вирішила, що ніколи", - сказала Лайма.

Росіян, які продовжують пропагувати злочинну кремлівську політику та говорити про "спасіння братнього українського народу", артистка назвала "зомбі із залитими воском вухами".

"Ті, кому мізки не прополоскали, які розуміють, що є чорне і біле, з тими все нормально. А ті, хто не розуміють, як зомбі дивляться на Путіна і слухають, що він каже, що якби вони не напали, напала б Україна. Можна таку дурницю слухати? Можна в це вірити? Ось як врятували росіяни російськомовне місто Харків. Хтось хоче їхнього порятунку? Хочеться кричати, але, на жаль, у людей, які живуть в Росії, вуха залиті воском, - сказала виконавиця.

Фото: instagram.com/laima_vaikule_official

Нагадаємо, раніше латвійська співачка щороку приїздила до країни-терористки із концертами. Проте після 24 лютого 2022 року зірка засудила агресію Кремля та підтримала українців у боротьбі за незалежність. При цьому Вайкуле раніше пояснювала, що спершу мовчала, бо "була якийсь час не у формі".

"Коли почалася війна, це були тільки емоції, бо не можна було уявити, що таке буде. Будь-яка нормальна людина не може зараз сприйняти війну. Я, на жаль, мовчала деякий час. Не тому, що я не знала, що сказати, а тому, що я не могла говорити, я була не в формі", - заявляла Лайма.

Читайте на тему: "Паніки немає": російська співачка вирішила тікати з Москви через атаки БПЛА.

"Страшна несправедливість. Ти розумієш, що ти нічого не можеш зробити, хочеться просто кричати. Але це нікому не допоможе. Для мене це жахлива, несправедлива війна. Я не можу це сприйняти. Усім, хто зі мною на цю тему починає говорити, – я їм говорю: "Не лізьте до нетрів. Хто розпочав війну? Розпочав путін. Більше нічого не треба говорити – він винен", - також коментувала вона вторгнення Росії в Україну.

Фото: instagram.com/laima_vaikule_official

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Захоплююсь українками: новий "Холостяк" Терен розповів, яку дівчину шукатиме на проекті

Герой 13 сезону шоу "Холостяк" Олександр "Терен" Будько прокоментував свою участь у проекті та розповів, яку дівчину шукатиме

Зірка шоу "МастерШеф" Влад Міцкевич потрапив у ДТП: у якому стані кулінар

Влад Міцкевич потрапив в аварію. Чоловік отримав численні травми

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава