Лайм

Розвиваю ІТ-бізнес: Потап відповів, чим займається під час війни

Музикант розповів про свою діяльність та як вона допомагає Україні

Після початку повномасштабного вторгнення РФ Потап (Олексій Потапенко) більшу частину часу перебуває не в Україні, за що неодноразово піддавався критиці з боку шанувальників і колег. Раніше музикант розповідав, що за кордоном отримує гроші, а тепер детальніше розповів про свою діяльність під час війни.

Читайте також: Коля Сєрга "розніс" Потапа і Влада Яму за їхню поведінку під час війни в Україні.

В інтерв'ю журналу Viva! продюсер розповів, що зараз його діяльність пов'язана не лише з шоу-бізнесом. За словами Потапа, понад сім років він паралельно займається іншими проектами, зокрема розвиває ІТ-бізнес. Нині більше часу приділяє останньому, проекти якого "адаптував під поточну ситуацію".

Фото: instagram.com/realpotap

"Як продюсер і засновник в музичних проєктах я вже років 15 був як наглядова особа, а паралельно розвивав інші напрями моєї діяльності. Я вже давно дивився в сторону блокчейн та IT, у мене були проєкти, якими я з партнерам з IT-сфери займався, і зараз ми просто адаптували їх під поточну ситуацію. Зараз до усього, чим я займався, додалась велика частка ІТ-бізнесу та благодійності. Саме ІТ-бізнес я з партнером і моїм товаришем з США розвиваю", - поділився Потапенко.

Олексій додав, що його давно цікавлять "новітні технології та їх поєднання з креативно-творчим та благодійним напрямом". За словами музиканта, вони з партнером створили NFT-платформу і прибуток від неї передають на гуманітарну допомогу.

Фото: instagram.com/realpotap

Потап заявив, що все, що він та його дружина Настя Каменських у своєму сольному проекті NK закладали в роботу за кордоном, зараз дуже допомагає у комунікації про війну.

"Ситуація з війною зробила так, що ми перефокусувалися. Кожен з нас двох інтенсивно підняв всі робочі контакти. Завдяки цьому ми могли на проєктах світового охоплення говорити про війну, долучатися до благодійних акцій, давати інтерв’ю, - каже продюсер. - Звісно, ми повністю перепланували усі бюджети: перенаправили з проєктів на необхідні саме в цей час речі, зокрема і на допомогу різних рівнів - донати, відбудова житла, розмінування Херсона та ін".

Читайте також: Настю Каменських розкритикували за розіграш авто за 2 мільйони, щоб зібрати 100 тисяч на ЗСУ.

Фото: instagram.com/realpotap

Своє майбутнє Потап бачить яскравим та міжнародним. Також музикант має багато цілей, пов'язаних з Україною.

"Я ставлю собі мрії, які перетворюю у цілі, після чого і їх досягаю. Зараз не той час, коли саме мрії треба ставити на перше місце - це раз, а по-друге, я не хотів би зараз про них говорити, тому що хочу, щоб вони дійсно виправдались насамперед для мене самого особисто", - резюмував він.

Раніше Потап прокоментував скандальну пісню "Волонтер": Найгірше - залишитися непоміченим.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Говорять про вас за вашою спиною: які знаки Зодіаку найбільш лицемірні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є лицемірами та говорять за спиною - у списку опинилися Близнюки, Терези і Скорпіони

Що відомо про Максима Самчика - актора з серіалу "Одна родина", який підкорив серця українців

Що відомо про українського актора Максима Самчика, який зіграв Максима Куца в серіалі "Одна родина"

Дочка Емінема вийшла заміж: дівчина зворушила мережу теплими родинними фото

Хейлі Джейд Скотт вийшла заміж за свого обранця Евана МакКлінтока - який вигляд мали наречені, дк було весілля