Лайм

Коля Сєрга "розніс" Потапа і Влада Яму за їхню поведінку під час війни в Україні

Артист не підбирав м'яких формулювань

Коля Сєрга у ЗСУ займається підтримкою морально-психологічного стану бійців, влаштовує концерти артистів на передовій та наближених до неї позиціях. Хоча сам музикант не воює на фронті, він вважає, що місія його "Культурного десанту" є вкрай важливою.

Читайте також: Примітив та деградація: Коля Сєрга висловився про скандал із серіалом Горбунова.

Фото: https://www.instagram.com/thekolya/

В інтерв'ю YouTube-проекту їPash Сєрга поділився своєю думкою щодо колег по шоу-бізнесу, і деяким дісталося особливо сильно. Так, Влада Яму, який поїхав до США з дружиною та сином, він назвав "му*аком", а Потапа - "орієнтованим на гроші". Також Сєрга висловився про Лободу і свою колишню колегу з шоу "Орел і Решка" Регіну Тодоренко - одеситку, яка живе в Москві і мовчить про війну.

"Регіна завжди була заточена на матеріальні цінності, завжди ставила це над усім іншим. Зараз цей вибір вийшов на такий етап, і вона його зробила закономірно, як робила і до цього. Я зовсім не здивований", - сказав Коля.

"За Владом Ямою я ніколи не стежив. Він дурень і му*ак, тому що впливає на аудиторію. Дурень - це просто коли впливу немає, - вважає артист. - Потап завжди був попсовим виконавцем, який працював за гроші та на гроші. Людина заточений на матеріальне, і жертовність у таких людях, як правило, не дуже розвинена. Тому сказати, що здивував? Ні. А якби він залишився і пішов у військо, то дуже приємно здивував би".

Читайте також: Регулярно буває соромно: Влад Яма відповів на хейт щодо свого виїзду з України.

Фото: Instagram - @vladyama_official - @realpotap

Нагадаємо, що Потап записувався в тероборону і навіть показував свій контракт добровольця. Згодом артист нічого не говорив про службу, а також не пояснював, чому довго відсутній в Україні.

Висловився Коля Сєрга і про Світлану Лободу, яка потрапила у скандал після публічної образи дівчинки з Харкова. Нагадаємо, що на виступі біля харківського зоопарку школярка з'явилася із плакатом "Харків без Лободи". Співачка її обійняла і сказала в мікрофон: "Ну хто тобі гроші дав за це?" Коли дівчинка відмовилася відповідати, Лобода заявила, що "немає сенсу розмовляти із завербованими".

"Концерт завжди допомагає побачити, чи змінилася людина насправді, чи ні. Зібралася аудиторія, яка її слухає, на яку вона впливає. І ця ситуація з дівчинкою - дуже погана. Вона навіть не наодинці сказала щось, а в мікрофон. Вона була формальним лідером аудиторії, використовувала увагу людей, щоб сильно вдарити по дівчинці, - каже Серга. - Бойкот великої "тьоті" маленької дівчинки за допомогою таких же великих "тьоть і дядь" - це низько. Але Лобода впливає на маси, як і будь-який артист".

Фото: newsroom.kh.ua

Раніше Коля Серга та інші музиканти допомогли учасникам гурту Junket, яких примусово мобілізували на вокзалі в Одесі.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита