Лайм

Регулярно буває соромно: Влад Яма відповів на хейт щодо свого виїзду з України

Зірка не став відмовчуватись та поспілкувався із підписниками

Український хореограф, суддя "Танців з зірками" Влад Яма виклав у соцмережах пост, який став причиною нової хвилі критики на його адресу. Як відомо, разом з дружиною та сином чоловік у перші дні повномасштабного вторгнення виїхав до США, за що його часто хейтять користувачі мережі.

Цей раз теж не став винятком, і після публікації допису на знаменитість "обвалилася" низка обурливих коментарів. "Не кожен може дивитися в майбутнє, не озираючись назад", - написав Яма в Instagram під фото, де позував під час подорожей Америкою.

Читайте на тему: Мають право тікати від війни: Кондратюк висловився про виїзд з України Ями, Винника і Потапа.

Фото: instagram.com/vladyama_official

Людей обурив той факт, що хореограф не лише виїхав з країни, але й продовжує демонструвати своє безтурботне мирне життя у соціальних мережах. Своє невдоволення з цього приводу вини висловили у коментарях.

Яма, у свою чергу, не став відмовчуватися і відповів на закиди. На питання одного з користувачів мережі, чи буває йому соромно за життя у США, чоловік у вигляді хештегу написав "регулярно". Коли ж питання дійшло до захисту Батьківщини на фронті, танцівник написав, що в цьому питанні реагуватиме лише на претензіх військових.

Фото: instagram.com/vladyama_official

Фото: instagram.com/vladyama_official

Разом з тим були і коментарі, у яких люди підтримали позицію знаменитості, зазначивши, що їхати чи залишатись в Україні – особистий вибір кожного. "Правда", - лаконічно погодився із цим твердженням Яма.

Фото: instagram.com/vladyama_official

Нагадаємо, Влад Яма - український танцюрист, а також суддя телевізійних проектів "Танцюють всі!", "Україна має талант", "Танці з зірками" та "Модель XL". Має дружину Ліліану, з якою одружився у 2015 році, та сина Леона.

  • У червні Влад Яма спантеличив шанувальників фото, яке стало причиною чуток про те, що він повернувся до України. Детальніше про це - читайте тут.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У віці 79 років помер знаменитий британський актор, відомий за фільмами "Титанік" і "Володар перснів"

Британський актор Бернард Гілл помер у 79 років у колі родини - він зіграв у фільмах Титанік та Володар перснів - фільмографія знаменитості

Поділилися зворушливими привітаннями та показали родинні фото: як зірки відсвяткували Великдень-2024

Як українські знаменитості відсвяткували Великдень-2024 - Лілія Ребрик, Ольга Сумська, Злата Огнєвіч та інші показали фото

Відкриття "Євробачення-2024": представниці України з'явилися у символічних образах та нагадали про війну

Якою була поява alyona alyona і Jerry Heil на відкритті Євробачення-2024 - артистки показали образи з символізмом та принесли паску