Лайм

Чоловік Сандри Баллок Брайан Рендал помер від рідкісної невиліковної хвороби

Наразі ще немає ефективних ліків від цього захворювання

У 57 років обірвалося життя Брайана Рендала - обранця американської акторки Сандри Баллок. Чоловіка не стало через рідкісне захворювання, з яким він боровся близько трьох років. Рендал мав бічний аміотрофічний склероз (БАС) - прогресуюче нейродегенеративне захворювання, яке вражає клітини головного та спинного мозку, які відповідають за довільні рухи.

"Ми вдячні невтомним лікарям, які разом із нами долали наслідки цього захворювання, а також невтомним медсестрам, які були нашими сусідами по кімнаті, і часто жертвували часом із власними сім'ями, щоб побути із нами", - прокоментувала трагедію родина чоловіка. Детальніше про це розповідає видання Page Six. Рідні Брайана попросили "спокою та приватного життя", аби мати можливість змиритися із втратою.

Читайте також: Зірка серіалу "Ейфорія" Ангус Клауд помер у віці 25 років: можливе передозування наркотиками.

Сандра Баллок і Брайан РендалФото: Getty Images

Як повідомляє Національний інститут неврологічних розладів інсульту, БАС прогресує з часом, а ліки від нього ще не знайдено. Тому наразі немає ефективних препаратів, які могли б поліпшити із ситуацію.

Нагадаємо, Брайан Рендал познайомився із Баллок на дні народження її прийомного сина Луї - це було у січні 2015 року. Пара відразу знайшла спільну мову і вже згодом почала романтичні стосунки. Проте з’явитися разом на публіці закохані наважилися лише в жовтні того ж року: вони відвідали прем'єру фільму з Баллок.

Пара не надто активно розповідала подробиці своїх стосунків та намагалася тримати особисте подалі від громадськості. Проте у грудні 2021 року Сандра заявила, що "знайшла кохання всього свого життя у Рендалі".

Фото: Getty Images

"У нас троє прекрасних дітей - це найкраще, що можна було зробити", - сказала тоді Баллок, яка усиновила 13-річного Луїса та 10-річну дочку Лейлу. Разом вони також виховували дорослу доньку Брайана від минулих стосунків Скайлер.

"Я не завжди погоджуюся з ним, а він не завжди погоджується зі мною. Проте він все одно залишається для мене прикладом, навіть коли я не згодна", - говорила акторка.

Читайте на тему: Наркотики ні до чого: поліція назвала причину смерті дочки Елвіса Преслі.

Узаконювати свої стосунки пара не поспішала, оскільки вважала це не справою першої необхідності. "Мені не потрібен документ, щоб бути відданим партнером чи відданою матір'ю, - коментувала це Сандра. - Мені не потрібно говорити, що потрібно бути поруч з людиною у щасливі і важкі часи".

Напередодні смерті чоловіка ЗМІ припускали, що, ймовірно, закохані розлучаються, оскільки їх давно не бачили разом на публіці. У той час ні Баллок, ні Рендал ніяк не коментували подібні чутки на свою адресу.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привернули увагу до України: alyona alyona і Jerry Heil висловилися про результати "Євробачення-2024"

alyona alyona і Jerry Heil висловилися про 3 місце на Євробаченні 2024 - артистки подякували шанувальникам за підтримку

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця