Лайм

Неадекватна і неврівноважена людина: Злата Огнєвіч поскаржилася на конфліктного сусіда

Зірка пояснила, що обурило її найбільше

Співачка Злата Огнєвіч поскаржилася на сусіда, жити поруч з яким їй не пощастило. Зокрема, знаменитість розповіла про поведінку чоловіка та його вчинок, який розізлив її.

Подробицями інциденту виконавиця поділилася в Instagram-stories. Вона пояснила, що між сусідом та нею постійно виникають конфлікти через якісь абсурдні речі: наприклад, через те що, як вважає чоловік, Огнєвіч "надто гучно ходить по власній квартирі".

Читайте також: Злата Огнєвіч написала заяву в поліцію через нав'язливого фаната-переслідувача.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

"Ніколи не думала, що мені настільки не пощастить із сусідом. Реально, неадекватна, неврівноважена людина. Все почалося з того, що я вже навіть голосно ходжу по своїй власній квартирі після 22:00", - сказала Злата.

Проте найбільше зірку обурило те, що сусід знецінив її благодійний збір на потреби Протасового Яру. Вона розповіла, що коли зустріла чоловіка, той похвалився своєю медаллю, отриманою за благодійність, та вирішив дорікнути Огнєвіч, що вона не допомагає, а лише "робить собі піар".

"Зараз наша розмова призвела до того, що він показав свою медаль за благодійність. Сказав мені, що ми збирали на Протасів Яр і це нічого не має значення. Типу того, що це все піар, хоча ми з вами зібрали 400 тисяч гривень, закрили нагальні потреби мешканців. Зараз він просто знецінив усі ваші внески, усі донати, всю нашу активність, показавши мені цю медаль. Як таке взагалі може бути, у мене в голові не вкладається. Мене просто переповнює лють. Дуже з ним не пощастило", - прокоментувала цей вчинок збоку сусіда артистка.

Читайте на тему: Злата Огнєвіч показала батьків і вагітну сестру у новому кліпі "Янгол": відео.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

Співачку обурює той факт, що чоловік дозволяє собі мірятися благодійністю та заявами "хто що більше зробив". Вона вважає, що такими речами не потрібно хвалитися. оскільки це робиться не для визнання чи медалей, а для реальної допомоги тим, хто її потребує.

"Люди, які міряються медалями, кількістю зібраних коштів, кілограмами ліків і броників, – що з вами? Я думала, що це робиться во благо інших, заради перемоги, а не заради регалій. Хоча, розумію, як приємно бути відзначеними. Але перша ціль - це допомога. Хіба не так?" - поцікавилася знаменитість.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування