Лайм

6 місяців разом: переможниця "Холостяка" Катя Лозовицька показала романтичні фото з коханим

Підписники не пошкодували для пари компліментів

Переможниця "Холостяка" Катя Лозовицька, яка нещодавно розповіла про новий етап у стосунках з коханим, цього разу показала романтичні фото з ним. Вона оприлюднила кадри із Парижа на честь їхнього маленького свята – 6-ти місяців разом.

"6 місяців разом. Дякую тобі за тебе та за те, яка я поруч з тобою", - підписала знімки дівчина у Instagram. Закохані позували на тлі Ейфелевої вежі в обіймах один одного. У коментарях підписники засипали пару компілментами, зазначивши, що Лозовицька та її бойфренд виглядають щасливими разом.

Читайте також: Переможниця "Холостяка" Катя Лозовицька стала учасницею конкурсу "Міс Україна Всесвіт-2023".

Фото: instagram.com/kateryna_lozovytska

На фото дівчина позувала у чорно-білому смугастому топі та білих штанях. Завершили образ аксесуари, розпущене волосся та легкий макіяж. Обранець Катерини на світлинах позував у вбранні світлих відтінків.

Про стосунки із загадковим чоловіком модель повідомила навесні. Пізніше, у липні, вона зізналася, що вони шукають квартиру для оренди, аби почати жити разом. "Вже хочеться куди в’їхати, але з’являються якісь моменти, які не влаштовують: чи район, чи площа, чи ремонт. Треба, щоб нам обом все сподобалось, тому шукаємо далі. Все хочеться скоріше переїхати і почати будувати нове життя. Але ми ще обираємо, тому ще не кінець", - говорила українка минулого місяця.

Читайте на тему: Майже закохалася: Христина Горняк розповіла про нові стосунки після розлучення.

Фото: instagram.com/kateryna_lozovytska

Також у соцмережах учасниця "Холостяка" говорила, що у чоловікові її підкорив його розум: "Він розумніший, ніж я. Ми один одного чомусь вчимо, тобто йому є чому повчитися у мене, тому що в нас досить різний життєвий досвід, а мені точно є, чому повчитися у нього. Він мудрий чоловік. Він чоловік. Він спокійний, врівноважений, впевнений, йому нікому нічого не треба доводити".

Нагадаємо, Лозовицька стала переможницею у 12 сезоні "Холостяка" з Алексом Топольським. Проте закохані доволі швидко розсталися після завершення романтичного реаліті.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші