Лайм

Справжня любов: мережу розчулили кадри весілля українського сапера, який втратив зір на війні

Чоловік отримав поранення під час ліквідації боєприпасів

Сапер із Донбасу Владислав Єщенко, відомий як "Самурай", одружився зі своєю обраницею на ім’я Валерія. Закохані влаштували затишну церемонію, на якій були присутні лише найближчі.

Фотографії зі святкування у Instagram оприлюднив фотографи Костянтин і Влада Ліберови. У підписі до кадрів вони поділились своїми враженнями від неймовірної історії кохання незламних українців.

Читайте також: Потужні слова та музика: держсекретар США Блінкен захопився українським скрипалем із ЗСУ.

Фото: instagram.com/libkos

"Вчора мали честь бути присутніми на весіллі справжнього героя, Владислава Єщенко, відомого як "Самурай". Ми знайомили вас із Владом декілька місяців тому. Сапер і доброволець, він отримав важке поранення під час виконання бойового завдання. Влад втратив обидва ока і можливість бачити світ. Однак, навіть це не змогло його зломити", - йдеться у пості.

Фото: instagram.com/libkos

Фото: instagram.com/libkos

Ліберови додали, що Владислав та Валерія - приклад нескореності, і разом з тим великого горя, спричиненого російською агресією в Україні: "Ця історія про незламність, так. А ще про велике горе, яке принесла росія з собою. Якби не війна, цей молодий життєрадісний хлопець мав би змогу бачити свою красиву наречену в самий важливий для них день".

Читайте на тему: Для росіян герб України, то нацистський символ: історія воїна, що майже рік був у полоні.

Фото: instagram.com/libkos

Фото: instagram.com/libkos

Владислав Єщенко втратив зір під час ліквідації ним боєприпасів. У той момент вибухнули 84 протипіхотні міни. Він отримав важке поранення, після якого близько чотирьох місяців провів у лікарні. Наразі захисник мріє привезти в нашу країну нову експериментальну технологію, яка допоможе бійцям відновити зір, і йому в тому числі.

"Сьогодні хлопець активно ділиться досвідом із військовослужбовцями, які також повністю чи частково втратили зір на війні, допомагає їм шукати інформацію та в цілому показує на власному досвіді, що життя не закінчується на цій точці", - також розповіли про життя Єщенка нині фотографи.

Фото: instagram.com/libkos

Фото: instagram.com/libkos

Тим часом у коментарях люди були розчулені побаченим. Вони зазначили, що "саме так виглядає справжнє кохання". Ось деякі висловлювання користувачів мережі на цю тему:

Фото: instagram.com/libkos

Фото: instagram.com/libkos

Фото: instagram.com/libkos

Фото: instagram.com/libkos

Фото: instagram.com/libkos

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита