Лайм

Ріанна вдруге стала мамою: що відомо про малюка

Пологи пройшли в одній із клінік Лос-Анджелеса

Барбадоська співачка Ріанна вдруге стала мамою. Хлопчик з'явився на світ у Лос-Анджелесі ще на початку серпня. Нагадаємо, про другу вагітність артистка оголосила у середині лютого.

Ім'я новонародженого ще невідоме, проте, як зазначає видання TMZ, воно розпочинається на букву R, так само, як і у його старшого брата RZA. Сама знаменитість поки ніяк не коментує радісну новину, як і її обранець, репер ASAP Rocky. Однак близьке до оточення пари джерело повідомляє, що закохані почуваються щасливими. "Ріанна відчуває, що її сім'я тепер повна і це те, чого вона завжди хотіла", - каже інсайдер.

Читайте також: Бойфренд Ріанни знову похизувався скандальною прикрасою з літерою Z і танками: фото.

Ріанна з старшим сином, який народився у травні 2022 рокуФото: instagram.com/britishvogue

Другу вагітність Ріанна розсекретила під час свого виступу на американському футболі Super Bowl LVII у перерві між таймами. Тоді вона з’явилася перед публікою у червоному обтислому комбінезоні, демонстративно розстебнула блискавку та погладила кругленький животик.

Крім того, раніше інтерв'ю британському Vogue співачка заявляла, що насолоджується материнством та відчуває від цього справжнє захоплення:

"О, Боже мій, це легендарно. Це все, що потрібно. Ти справді не пам’ятаєш колишнього життя, це найбожевільніша річ на світі. Ви намагаєтеся пригадати своє колишнє життя - і є багато фотографій - але почуття, бажання, речі, які вам подобаються, все, ви просто не ідентифікуєте себе з цим, тому що це більше не має значення".

Читайте на тему: Приховала вагітність і пологи: одна з близнючок Олсен таємно стала мамою.

виступ, під час якого співачка оголосила про другу вагітністьФото: instagram.com/people

Ріанна – 34-річна американська і барбадоська R&B і поп-співачка, композиторка, авторка пісень, акторка, філантропка, дизайнерка моди і амбасадорка культури Барбадосу. Народилася у Сент-Майклі, Барбадос. переїхала до США в 16 років, щоб почати кар'єру співачки.

У 2021 році офіційно підтвердила свої стосунки з репером A$AP Rocky. У січні 2022 року повідомила про вагітність. В травні того ж року вперше стала мамою.

Ріанна зі своїм обранцемФото: instagram.com/britishvogue

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували