Лайм

Бойфренд Ріанни знову похизувався скандальною прикрасою з літерою Z і танками: фото

Шанувальники заступились за свого кумира та попросили залишити його в спокої

Американський репер ASAP Rocky похвалився черговими фото прикраси з літерою Z та танками. Раніше публікація подібного контенту розгнівала українців, і своє невдоволення вони висловили у коментарях під дописом. Цього разу артист вирішив знову викласти у мережу фото скандального аксесуару, але уже з поясненням його значення.

Виявилося, що колекція прикрас присвячена сину репера та Ріанни, якого вони назвали RZA. На опублікованому в Instagram знімку можна побачити ремінь з відповідними літерами, де центральна Z зроблена з танків.

Фото: instagram.com/asaprocky

Тим не менше, українців не надто вразило таке пояснення від чоловіка Ріанни, і деякі з них впевнені, що він свідомо використовує символіку російського тероризму. “Це не просто буква "Z", це буквально танки. Краще не кажіть українцям, що це ім'я його дитини. Бо у нас є очі, і ми чітко можемо роздивитися танк і літеру Z. Танки з літерою Z вбивали українських дітей, краще подумайте про це", - йдеться в одному з розгніваних коментарів.

Читайте на тему: Вагітна Ріанна з ASAP Rocky і їхнім сином знялась для обкладинки британського Vogue.

Крім того, раніше уважні користувачі мережі звернули увагу на те, що контури танків на підвісці репера повторюють форму російського танка "Чорний орел" (Об'єкт 640). "Для тих, у кого залишилися сумніви", - наголошували вони, коли виконавець похизувався першим скандальним постом кількома днями раніше.

Фото: instagram.com/asaprocky

Своєю чергою прихильники знаменитого американця заступаються за нього та критикують українців за їхню реакцію. Зокрема, чимало користувачів мережі наголошують, що Z – просто літера, і не варто у ній шукати якийсь інший підтекст. Ось деякі коментарі фанатів ASAP Rocky:

  • "Я не знаю, чому багато людей такі дурні, RZA це ім'я його сина, перестаньте спамити про геноцид українців".
  • "Дурні коментарі про Z. Цей пояс RZA є посиланням на ім’я його дитини, яку назвали на честь музиканта RZA з музичної групи Wu-Tang clan. Нічого спільного з вашим дурним військовим знаком. Тут ми не знали про значення Z у вашій країні. Для нас це просто літера. Можливо, є кілька людей, яким може це бути відомо"
  • "Будь ласка, припиніть це. Ви бачите те, що хочете бачити. А також залиште у спокої вагітну Ріанну. Вона збирається народжувати, тому ваше знущання - стрес для її дитини. Ми бачимо, що вам дуже важко, але вони в цьому не винні, вони навіть не ваші громадяни. Роккі - її чоловік, але вона не відповідає за його вчинки".
  • "Ну що, українці? Що ви на це скажете? Ви щасливі, що цькували хлопця, який не має відношення до війни?".

Нагадаємо, Asap Rocky - американський репер, музичний продюсер, фотомодель і ікона моди з Гарлема, Нью-Йорк. Учасник Нью-Йоркського хіп-хоп колективу A$AP Mob. Влітку 2021 офіційно оголосив про стосунки з Ріанною. Пара співпрацювала разом над кліпом Fashion Killa, де Ріана зіграла головну роль. Взимку 2022 року пара опублікувала фото, на якому видно, що співачка чекає на первістка. 13 травня минулого року у них з'явився син. Наразі артистка вдруге вагітна.

Ріанна та репер ASAP RockyФото: Getty Images

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Творці Холостяка повідомили про велику кількість анкет після того, як оголосили ім'я нового героя Олександра Терена

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Суспільне Мовлення спростувало заяву alyona alyona про штраф української делегації за футболки з закликами звільнити військовополонених

Найбільша цінність мого життя: співачка Lama у День сім'ї показала романтичну світлину з коханим

У День сім'ї 2024 в Україні співачка Lama показала фото зі своїм обранцем Романом та висловилася про сімейні цінності