Лайм

25-річний блогер Волошин похвалився, скільки квартир купив у Києві і який дохід має

Українець вирішив нічого не приховувати від своїх підписників

Український блогер, чоловік співачки Анни Трінчер Олександр Волошин розповів про власну нерухомість та заробіток у період війни. Так, 25-річний хлопець поділився, що наразі є власником трьох квартир у Києві.

У Instagram Волошин зазначив, що не планує жити у придбаній ним нерухомості. Натомість одну з квартир він планує продати за дорожчу ціну, аніж сам купив, а інші ж хоче здавати, аби таким чином мати пасивний дохід.

Читайте також: Я взагалі не заробляю: Тоня Матвієнко розповіла, ким працюватиме через безгрошів'я.

Фото: instagram.com/voloshyn_xx

"На днях я отримав дві квартири, які обійшлись в 180 тисяч доларів. Зроблю ремонт і буду здавати, орієнтовно за 900 – 1000 доларів на місяць. За півроку мій пасивний дохід збільшиться до 50 тисяч гривень на місяць. До 30 років я хочу купити багато нерухомості і вийти на дохід в 50 тисяч доларів на місяць", - написав Олександр. При цьому сам блогер живе в орендованому будинку. Він пояснює таку позицію тим, що не хоче прив'язуватися до певного місця проживання.

Що стосується заробітків українця, то раніше він розповідав, що йому вдається за місяць заробити понад 50,000 доларів, і замість того, аби витрачати зароблені кошти, він їх інвестує.

"Я не буду говорити суму. Я не боюся, що мені буде прилітати. Але ця сума може посіяти зайві думки у людей, які мені зараз не потрібні. Це не через те, що я не хочу щось говорити, через те, що на даний період часу я розумію, що ті думки, які викличе в людей ця сума мені зараз не потрібні. Це більше 50 тисяч доларів", - говорив він.

Читайте на тему: Боюся питати: Андрій Бєдняков розповів, що з його нерухомістю в Маріуполі.

Олександр Волошин та Анна ТрінчерФото: instagram.com/voloshyn_xx

Нагадаємо, у середині липня Волошин та його обраниця Трінчер повідомили, що перебралися до нового помешкання. Зокрема, пара орендувала двоповерховий будинок під Києвом. До цього вони жили у столиці. Однак нещодавно Анна зізналася, що наразі переживає кризу у стосунках зі своїм коханим, тому, після консультації з психологом, закохані вирішили якийсь час пожити окремо і подивитися, як це вплине на їхні відносини у майбутньому.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Віктор Розовий вийшов на зв'язок у соцмережах та розповів про свій стан після важкого поранення голови - комік показав фото з лікарні

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Коли фінал "Євробачення-2024" та під яким номером виступатимуть alyona alyona та Jerry Heil - де дивитися виступ України у фіналі

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитра Монатіка у Києві зупинили представники ТЦК та перевірили документи - співак прокоментував ситуацію - відео