Лайм

Я взагалі не заробляю: Тоня Матвієнко розповіла, ким працюватиме через безгрошів'я

Свої робочі обов'язки зірка почне виконувати вже з 1 вересня

В березні цього року Тоня Матвієнко повернулася до України з Британії, де жила близько року. Тоді вона говорила, що змушена була залишатися у чужій країні через відсутність грошей. Наразі ж, після повернення на Батьківщину, фінансова ситуація артистки не покращилася.

У інтерв'ю Славі Дьоміну виконавиця зізналася, що на даний момент не заробляє. "До війни я була дуже щаслива, задоволена співачка. Стабільно було десь дві-три тисячі доларів. Зараз взагалі не заробляю. Зараз Арсен заробляє і я живу у мами. Хто може, всі й доскидаємося", - сказала виконавиця.

Фото: nstagram.com/tonya_matvienko

Через відсутність фінансів, а також потребу у реалізації Матвієнко влаштувалася на нову роботу - з 1 вересня вона буде викладачем вокалу у Київському університеті культури та мистецтв. "Ось і прийняла рішення. Що я сиджу? Потрібно діяти, реалізовуватися. Влаштувалася викладачкою. Іду до Поплавського. Вокал викладатиму. Дуже переживаю, що буде далі в Україні. І з фінансами це пов’язано. З першого вересня виходжу", - зазначила артистка.

Читайте також: Тоня Матвієнко показала подарунок від ДПСУ з нагоди її 42-річчя.

Матвієнко не приховує, що зараз живе з мамою Ніною Матвієнко. Для неї та її родини це, скоріше, вимушена міра, оскільки знімати житло пара вважає невигідним, а їхній вклад у будівництво поки залишається невизначеним: новобудова досі не здана в експлуатацію. Власти гроші у нерухомість артисти вирішили ще у 2017 році.

"Хочеться мати своє житло, яке куплене. Винаймати й платити оренду не хочеться. Це не вигідно взагалі. Тут є де жити. І на ці гроші можна винаймати прибиральницю, няню. Ну вже не ті часи. І на цей час просто немає у нас свого житла. Ми колись з Арсеном вклали гроші в будівництво. І воно не добудувалося. Ця мрія знищена. І ми просто чекаємо. Це все почалося у 2017, вже шість років", - висловила свою думку Тоня.

Тоня Матвієнко з чоловіком та донькамиФото: nstagram.com/tonya_matvienko

Нагадаємо, Тоня Матвієнко - українська співачка та акторка, Заслужена артистка України. Має двох доньок: Уляну, яку народила в листопаді 1998, та Ніну, яка народилася в січні 2016 року у період стосунків співачки з Арсеном Мірзояном. З музикантом на той момент Матвієнко не була у шлюбі. Пара узаконила стосунки в червні 2017 року.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil